Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Nuorten tieto- ja neuvontatyön kattojärjestö ERYICAn johtoon suomalainen nuorisotyön edelläkävijä

Koordinaatti

Nuorten tieto- ja neuvontatyön kattojärjestö ERYICAn johtoon suomalainen nuorisotyön edelläkävijä

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2016 klo 09:31
Julkaisija: Koordinaatti

Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff on valittu European Youth Information and Counselling Agency ERYICAn presidentiksi. Valinta kolmivuotiselle kaudelle tehtiin 23. huhtikuuta 2016 Helsingissä järjestetyssä ERYICAn 27. yleiskokouksessa.

Jaana Fedotoff on kehittänyt nuorten tieto- ja neuvontatyötä Suomessa ja Euroopassa sekä toiminut aktiivisesti eurooppalaisella nuorisotyön kentällä, erityisesti ERYICAssa jo yli 20 vuoden ajan. Kehittämispäällikön tehtävässä hän vastaa valtakunnallisen nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskuksen toiminnasta, on mukana monissa kansallisissa ja kansainvälisissä asiantuntijaryhmissä ja hankkeissa sekä vastaa nuorille suunnatun tieto- ja neuvontatyön strategisista linjauksista ja kehittämisestä Suomessa.

Yleiskokouksessa valittiin uusi hallitus vuosille 2016–2019. Hallituksen jäsenet ovat:

Josep Moliné Soler / Catalan Youth Agency (Espanja)
Laila Aagesen / Forum for ungdomsinformasjonskontor i Norge (Norja)
Miriam Teuma / Agenzija  Zghazagh (Malta)
Daniel Poli / IJAB (Saksa)
Patrick Burke / Youth Work Ireland (Irlanti)
Matjaž Medvešek / Zavod MISS (Slovenia)

30 vuotta nuorten tieto- ja neuvontatyön eurooppalaista yhteistyötä

Nuorten tieto- ja neuvontatyön eurooppalainen kattojärjestö ERYICA perustettiin vuonna 1986. Helsingissä 22.–24.4.2016 järjestetyn yleiskokouksen yhteydessä juhlistettiin myös järjestön 30-vuotista taivalta. ERYICAn tavoitteina on sen perustamisesta lähtien ollut edistää nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden eurooppalaisten periaatteiden toteutusta ja kunnioittamista, vahvistaa ja edistää nuorten tieto- ja neuvontatyön verkostoja, rakenteita ja ammattilaisten yhteistyötä sekä varmistaa nuorten tieto- ja neuvontatyön eurooppalainen ja kansainvälinen näkyvyys ja edustus. Kaikki tehtävä työ perustuu nuorten tiedontarpeisiin sekä nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden eurooppalaisiin periaatteisiin.

Päätöksenteosta järjestössä vastaavat vuosittain järjestettävä yleiskokous sekä hallitus. ERYICAn toimisto sijaitsee Luxemburgissa. Koordinaatti on ERYICAn suomalainen jäsenorganisaatio, sisarorganisaatio Suomesta on Suomen Nuorisoyhteistyö ‒ Allianssi ry.

Liitetiedostot

Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti tukee nuorten tieto- ja neuvontatyön toimijoita palveluiden laadukkaassa toteuttamisessa ja nuorten äänen kuulemisessa. Koordinaatin asiantuntija- ja tukipalvelut ovat kaikkien nuorten tieto- ja neuvontapalveluita tuottavien tahojen käytettävissä. Koordinaatti on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämistä nuorisotyön valtakunnallisista palvelu- ja kehittämiskeskuksista, joiden toiminnan ministeriö rahoittaa.

www.koordinaatti.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs