Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Nasima Razmyar: Vihalle on saatava loppu

SDP Tiedotus

Nasima Razmyar: Vihalle on saatava loppu

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2015 klo 12:14
Julkaisija: SDP Tiedotus

Kansanedustaja Nasima Razmyar on esittänyt, että eduskunta kävisi yhteisen keskustelun rasismista ja ääriliikkeiden väkivallasta. Keskustelualoite on jätetty keskiviikkona eduskunnalle, mutta lähipäivien tapahtumat ovat tehneet asiasta entistä kiireellisemmän.

- Vähemmistön lietsoma viha on saatava aisoihin. Se loukkaa suomalaisten suurta enemmistöä, joille kaikkien ihmisarvo on merkittävä. Meidän yhteiskuntaamme eivät kuulu polttopullot tai valkoiset kaavut, vaan asiallisen keskustelun kautta haetut yhteiset ratkaisut.

Eduskunnalla on vastuu vihdoin aloittaa keskustelu virallisella tasolla. Kansan vaaleilla valitsemat eivät voi seurata tällaista kehitystä sivusta, vaan kannettava vastuunsa.

- Virheellistä ja osittain jopa puhtaasti valheellista tietoa levitetään etenkin verkossa. Tilanteen avaamiseksi ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käydä aitoa keskustelua valtakunnan tasolla. Eduskunnan on lähetettävä voimakas viesti, että rasismia, vihapuhetta ja väkivaltaa ei hyväksytä tässä yhteiskunnassa, vaatii Razmyar.

Keskustelualoitteen ääriliikkeiden väkivallasta ja rasismista Suomessa allekirjoitti lyhyessä ajassa useampi kymmentä edustajaa eri puolueista. Tuki ei varmasti rajoitu ainoastaan heihin, jotka keskustelualoitteen ehtivät allekirjoittaa. Razmyar toivoo eduskunnan puhemiehistön suhtautuvan aiheeseen sen vaatimalla vakavuudella.

- Tämän keskustelun ei voi antaa odottaa. On otettava härkää kiinni sarvista, oikaistava virheelliset huhut ja käytävä avoin keskustelu Suomen tilanteesta. Hyssyttelyn aika on ohi.

Lisätietoja:
Nasima Razmyar, kansanedustaja
+358 44 073 8771

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs