Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Myller: Hallitus kasvattaa eriarvoisuutta

SDP-ALUEET

Myller: Hallitus kasvattaa eriarvoisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 01.05.2016 klo 11:30
Julkaisija: SDP-ALUEET

- Maaseudun palvelut ja julkinen liikenne rapautuvat vauhdilla. Viivytystaistelusta huolimatta junaliikenne Joensuun ja Nurmeksen välillä uhkaa loppua vuoden vaihteeseen mennessä. Tähän ei pidä edelleenkään suostua. Kaikenlaisten yhtiöittämisuhkien sijaan hallituksen tulee sitoutua jatkamaan henkilöliikennettä raiteilla myös vuodenvaihteen jälkeen, vaati kansanedustaja Riitta Myller Nurmeksessa vappuna.

- Henkilöliikenteen lisäksi raideliikenteen kehittämistä ei kuoppaamista kaipaa myös alueen kehittyvä bioteollisuus. Nurmeksen bioteollisuuden monipuoliselle kehittämiselle on annettava täysi tuki  ja varmistettava että myös tarvittava rahoitus järjestyy. Kyseessä on tulevaisuuden investointi ja näitä investointeja Suomi ja maakunta tarvitsevat kasvun ja työpaikkojen lisäämiseksi, sanoi Myller.

Suomen hallituksen olisikin tehtävä täyskäännös talouspolitiikkaan ja saatava Suomi näivettämisen sijaan nousuun. Kansalaisia ja alueita eriarvoistava politiikka vie ostovoimaa ja luottamusta yrittämiseen. 

- Pohjois-Karjalan kannalta alueen saavutettavuus on tärkein asia täällä olevien työpaikkojen säilymiselle ja uusien syntymiselle. Hallituksen kaavailut Suomen teiden ja rautateiden sekä vesiväylien yhtiöittämiseksi on tälle tavoitteelle myrkkyä. Kasvavat käyttäjämaksut lankeavat korkeampina kaukana keskuksista oleville alueille. Me emme halua olla hallituksen yltiöpäisten yhtiöittämiskokeilujen maksajina, sanoi Myller.

 
Lisätiedot: Riitta Myller, p. 050 512 0145

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs