Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Minister Risikko på Kommunmarknaderna 10. - 11.9.2014

Valtiovarainministeriö

Minister Risikko på Kommunmarknaderna 10. - 11.9.2014

Pressmeddelande.
Publicerad: 09.09.2014 kl. 10:44
Utgivare: Valtiovarainministeriö

Trafik- och kommunminister Paula Risikko deltar på Kommunmarknaderna den 10-11 september. Minister Risikko deltar i finansministeriets seminarium på torsdagen om brytningen på kommunfältet, och kan träffas båda dagarna vid ministeriets utställningspunkt. 

Ministern är anträffbar för diskussion vid finansministeriets avdelning onsdagen kl. 12.30-13.45 och torsdagen kl. 12.00-12.45. Marknadsgästerna har möjlighet att ställa frågor om aktuella kommun- och trafikärenden. 

Vi snurrar även ett lyckohjul på avdelningen under ministerns besök. Kom och prova din lycka!

Finansministeriets utställningspunkt finns i bottenvåningen på Kommunernas hus, på avdelning i1.

På torsdagen ger ministern en överblick av aktuella reformer inom ansvarsområdet. Minister Risikko talar vid finansministeriet seminarium ”Kunnat murroksessa – mistä eväät muutokseen?” torsdagen kl. 10.00-12.00. Seminariet ordnas i Kommunernas hus stora föreläsningssal (1 våningen).

Välkomna!

Ytterligare information

Antti Häkkänen, specialmedarbetare, tfn 02955 30228
Saara Nevala, projektplanerare, tfn 02955 30532

Finansministeriet (FM) är en del av statsrådet. Ministeriet bereder regeringens ekonomiska politik och finanspolitik samt statsbudgeten, och är också expert inom skattepolitiken. Ministeriet svarar också för beredningen av finansmarknadspolitiken samt för utvecklandet av statens arbetsgivar- och personalpolitik och den offentliga förvaltningen. Finansministeriet svarar dessutom för utvecklandet av lagstiftning som gäller kommunförvaltningen samt av kommunekonomin. Ministeriet deltar även i Europeiska unionens och flera internationella organisationers verksamhet.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs