Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Lindtman ilahtui Soinin ulostulosta

SDP Tiedotus

Lindtman ilahtui Soinin ulostulosta

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2015 klo 10:44
Julkaisija: SDP Tiedotus


SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on ilahtunut ulkoministeri Timo Soinin ulostulosta, jonka mukaan pääomaverotusta voidaan tarkistaa, jotta hyvätuloiset saadaan talkoisiin mukaan. Soini kertoi asiasta lauantain Helsingin Sanomissa.


"Tämä on tervetullut linjaus ulkoministeri Soinilta. Kun pääministerikin on eduskunnassa myöntänyt, taloustalkoot eivät koske hyvätuloisia, hallituksen pitäisi nyt viimeistään muuttaa verolinjaansa. Toivottavasti hallituskumppanit Sipilä ja Stubb kuuntelevat Soinia", Lindtman sanoo.


Viime päivinä hallituspuolueista on kuulunut kritiikkiä Sipilän hallituksen talouspolitiikkaa ja verolinjauksiin kohtaan. Muun muassa keskustan pitkäaikainen vaikuttaja Seppo Kääriäinen vaati, että hyvätuloisten osallistamista pitäisi pohtia uudelleen. 


"On tietenkin positiivista, että myös hallituspuolueissa havaitaan, että sen talouslinja jakaa kansaa kahtia kasvattamalla tuloeroja. Sipilän hallituksen talouspolitiikka ei ole oikeudenmukaista."


"Korjausliike verolinjauksissa vastuullisempaan suuntaan antaisi mahdollisuuden korjata myös leikkauspäätöksiä ja parantaisi näin mahdollisuuksia saada aikaan aito ja tasapuolinen yhteiskuntasopimus."

 

Lisätietoja: Antti Lindtman, 040 577 6255

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs