Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Lindtman: Hallitus on ymmärtänyt tehtävänsä väärin

SDP Tiedotus

Lindtman: Hallitus on ymmärtänyt tehtävänsä väärin

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2015 klo 17:14
Julkaisija: SDP Tiedotus

 

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman kritisoi pääministeri Juha Sipilän hallituksen tänään julkaistua kiristyspakettia voimakkaasti. Lindtman sanoo, että Sipilän hallituksen kiristyspaketti osuu kaikkein pahiten pienipalkkaisiin naisiin.

”Sipilän ’yhteiskuntasopimus’ tarkoittaa palkansaajille 3 prosentin palkanalennusta. Kaikkein suurimpia kärsijöitä ovat pienipalkkaiset naiset, joiden palkanalennus on suurin. Tälläkö Suomi saadaan hallituksen mielestä nousuun”, Lindtman kysyy.

”Suomen hallitus on ymmärtänyt tehtävänsä väärin. Tehtävänä olisi nujertaa lama, mutta sen sijaan hallitus yrittääkin nujertaa suomalaiset palkansaajat.”

Lindtmanin mukaan Esko Ahon työreformi kalpenee Sipilän-Soinin paketin rinnalla.

”Esitys rikkoo yksilön oikeutta sopia lainsäädäntöä paremmista työehdoista. Hallituksen toimet rikkovat perustuslakia ja kansainvälisen työjärjestö ILOn periaatteita sopimusvapaudesta.”

Lindtman vaatii, että hallitus antaa tiedonannon eduskunnalle jo tällä viikolla, jotta selviää, tukeeko eduskunta hallituksen linjaa.

”Ulkoministeri Timo Soini sanoi ennen vaaleja, että työmies on palkkansa ansainnut. Mutta miten kävi? Hyväksyvätkö perussuomalaiset todella hallituksen linjan?”

 

Lisätietoja:

Antti Lindtman, 040 577 6255

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs