Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata netistä maanantaina 26.9. klo 18.30 alkaen

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata netistä maanantaina 26.9. klo 18.30 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2016 klo 08:30
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata netistä maanantaina 26. syyskuuta klo 18.30 alkaen. Esityslistalla on muun muassa tontin myyminen Mustolasta IKEA Real Estate Oy:lle, kuntien omistus Saimaan ammattikorkeakoulusta ja LUT-konsernin muodostaminen sekä organisaatiotoimikunnan ehdotus Lappeenranta-konsernin uudeksi organisaatioksi.  

Nettilähetys näkyy kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. Valtuustokokousta voi katsoa netistä myös jälkikäteen. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille pääsääntöisesti jo kokouksen jälkeisen päivän aikana, ja se löytyy kohdasta: Päätöksenteko ja talous > Kaupunginvaltuusto > Valtuuston kokousten videotallenteet. 

Esityslista on luettavissa etukäteen kaupungin verkkosivuilta kohdasta Päätöksenteko ja talous > Esityslistat ja pöytäkirjat. 

Esityslistan keskeisiä asioita ovat: 

– Tontin myyminen IKEA Real Estate Oy:lle 

– Kuntien omistus Saimaan ammattikorkeakoulusta ja LUT-konsernin muodostaminen 

– Asemakaavan muutos, 18 Ihalainen, kortteli 3, tontit 8 ja 9, Nordkalkin ja Parocin alue 

– Organisaatiotoimikunnan ehdotus Lappeenranta-konsernin uudeksi organisaatioksi vuoden 2017 kunnallisvaalien jälkeen.

 LISÄTIETOJA 

Viestintäjohtaja, II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu
puh.040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs