Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokouksesta suora nettilähetys tiistaina 29.3. klo 18.30 alkaen

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokouksesta suora nettilähetys tiistaina 29.3. klo 18.30 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2016 klo 07:45
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata netistä tiistaina 29. maaliskuuta klo 18.30 alkaen. Nettilähetys näkyy kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. 

Valtuustokokousta voi katsoa netistä myös jälkikäteen. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille pääsääntöisesti jo kokouksen jälkeisen päivän aikana, ja se löytyy kohdasta: Päätöksenteko ja talous > Kaupunginvaltuusto > Valtuuston kokousten videotallenteet. 

Esityslista on luettavissa etukäteen kaupungin verkkosivuilta kohdasta Päätöksenteko ja talous > Esityslistat ja pöytäkirjat.

Kokouksen 29.3. esityslistan keskeisiä asioita ovat: 

Talousarviomuutokset,
teknisen johtajan Jussi Salon irtisanoutumisilmoitus,
Lappeenrannan peruskoulujen ja lukioiden rahastojen yhdistäminen,
asemakaavojen ja tonttijakojen muutoksia ja valtuustoaloitteita.


LISÄTIETOJA 

Viestintäjohtaja, II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu
puh. 040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

 

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs