Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Kutsu: Turvallinen alku koulutielle -tapahtuma

Kutsu: Turvallinen alku koulutielle -tapahtuma

Tiedote.
Julkaistu: 01.08.2014 klo 09:46
Julkaisija: Trafi

Trafi ja Liikenneturva kumppaneineen kutsuvat toimittajat osallistumaan koulujen alun mediatapahtumaan 6.8. klo 14.00 Helsingin Lasten liikennekaupunkiin osoitteeseen Auroranportti 2.

Tilaisuudessa Liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikko tutustuu liikennekaupungin toimintaan sekä osallistuu Sinä teet suojatien –kampanjaan*.

Lisäksi paikalla ovat Trafin liikenneturvallisuusviestinnän johtava asiantuntija Jussi Pohjonen, Poliisista liikenneturvallisuuden vastuualueen esimies Risto Lammi, Liikenneturvan viestintäpäällikkö Kaisa Hara, sekä muita liikennealan toimijoita ja eri-ikäisiä koululaisia.

Tilaisuudessa osallistujat saavat oman suojatiejulisteensa omilla kasvoillaan ja sitoutuvat näin turvallisten suojateiden viestiin henkilökohtaisesti.

Aika ja paikka:
6.8.2014 klo 14.00-15.00
Lasten liikennekaupunki Auroranportti 2,Helsinki

*Sinä teet suojatien –kampanja haastaa jokaisen pohtimaan omia keinoja parantaa suojatieturvallisuutta ja sitoutumaan suojatieturvallisuuteen omalla äänellä ja omilla kasvoilla. Kampanjassa ovat mukana Moottoriliikenteen keskusjärjestön jäsenet Autokoululiitto, Autoliitto, Linja-autoliitto, Suomen Autoteknillinen liitto, Suomen kuljetus ja logistiikka, Suomen Taksiliitto, Autoalan Keskusliitto ry ja Autotuojat sekä poliisi.

Lisätietoja
tiedottaja Pasi Anteroinen, Liikenneturva p. 020 7282 348
tiedottaja Oona Lavonsalo, Trafi p. 029 5346 075

Liitetiedostot

Trafi kehittää aktiivisesti liikennejärjestelmän turvallisuutta, edistää liikenteen ympäristöystävällisyyttä ja vastaa liikennejärjestelmän viranomaistehtävistä. www.trafi.fi

Liikenneturva edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Liikenneturva on valtakunnallinen liikenneturvallisuustyön keskusjärjestö, jolla on 57 jäsenyhteisöä. Toiminta ulottuu koko maahan 12 toimipisteen kautta. www.liikenneturva.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs