Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Kutsu tiedotustilaisuuteen 12.4. Lepaalla

Reserviläisliitto tiedottaa

Kutsu tiedotustilaisuuteen 12.4. Lepaalla

Kutsu.
Julkaistu: 09.04.2014 klo 12:05
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Aiempaa merkittävästi suurempi osa reserviläisistä haluaisi Suomen liittyvän NATO:n jäseneksi. Tämä selvisi 1.-6.4. tehdystä jäsenkyselystä, jossa kartoitettiin Ukrainan tapahtumien vaikutusta reserviläisten puolustuspoliittiseen ajatteluun. Kyselyyn vastasi yli 3.200 Reserviläisliiton jäsentä.

Tutkimuksen tulokset julkaistaan lauantaina 12.4. klo 10.15 Lepaan kartanolla järjestettävässä tiedotustilaisuudessa, jonne median edustajat ovat tervetulleita. Samalla on mahdollisuus tutustua Reserviläisliiton vuosikokoustapahtumaan, jonka avaa klo 10.00 alkava kenttähartaus. Lepaan kartanon osoite on Lepaantie 129, 14610 Lepaa.

Virallinen vuosikokous alkaa Lepaan kartanolla klo 14.30. Aamupäivällä järjestetään mm. liiton strategia-työpaja ja Reserviläisurheiluliiton kevätkokous. Lepaan kokoustapahtuman päättää Reserviläisliiton 60-vuotisjuhlavuoden esittely.

Ensi vuonna järjestettävä juhla- ja tapahtumakokonaisuus pitää sisällään mm. 60-vuotisristelyn, valtakunnanlaajuisen seppeleenlaskun, piiritason tapahtumia, näyttävän päätöstilaisuuden sekä palkitsemisia. Lepaalla käynnistetään Silja Europalla 11.-12.4.2015 järjestettävän juhlaristeilyn markkinointi ja avataan liiton juhlavuodesta kertovat www-sivut.

Lisätietoja antaa liiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg, p. 0400 640 755 tai s-posti olli.nyberg@reservilaisliitto.fi. Lisätietoja myös Reserviläisliiton www-sivuilta.

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 349 paikallista yhdistystä ja noin 36.000 henkilöjäsentä. Liiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus.

Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs