Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Koulutuksesta paljastui tuplaleikkaus

SDP Tiedotus

Koulutuksesta paljastui tuplaleikkaus

Tiedote.
Julkaistu: 06.04.2016 klo 19:57
Julkaisija: SDP Tiedotus

SDP:n varapuheenjohtaja Krista Kiuru on tyrmistynyt hallituksen koulutukseen tekemistä leikkauksista. Erityisesti Kiuru hämmästelee tapaa, jolla hallitus on kertonut julkisuuteen kehysriihen koulutuspäätöksistä. 
- Opetusministeri hehkutti kehysriihessä, että koulutuksen lisäleikkaukset saatiin estettyä ja sen lisäksi riihessä tehtiin 105 miljoonan lisäpanostus korkeakoulutukseen ja nuorille tutkijoille. Tämä puheenvuoro paljastui ontoksi heti jo illalla, kun hallituksen kehysriihestä saapui tiedote, jolloin paljastui, että omaehtoisen koulutuksen tuesta leikataan 47 miljoonaa.

- Kaiken huippu hallituksen koulutuspuheille oli tämän jälkeen se, kun opetusministeri kertoi eduskunnan välikysymyskeskustelussa kolmen tunnin keskustelun jälkeen, että riihessä markkinoitu lisäpanostusraha on leikattu opintotukeen varatuista määrärahoista.  Tämmöinen tuplaleikkaus hunajaisten puheiden jälkeen on aivan käsittämätöntä.  
- Opetusministeri Sanni Granh-Laasosella on nyt edessä vakavan selvityksen paikka, miten miinusmerkkiset määrärahasiirrot saadaan muuttumaan 105 miljoonan euron lisäpanostuksiksi. 

Lisätietoja: SDP:n varapuheenjohtaja Krista Kiuru p. 0505122935

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs