Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Keskusverolautakunta asetettu uudeksi viisivuotiskaudeksi

Valtiovarainministeriö

Keskusverolautakunta asetettu uudeksi viisivuotiskaudeksi

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 13:27
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtioneuvosto asetti 15.1.2015 keskusverolautakunnan 31.12.2019 päättyväksi viisivuotiskaudeksi. Keskusverolautakunta voi verovelvollisen kirjallisesta hakemuksesta antaa tulo- ja arvonlisäverotusta koskevia ennakkoratkaisuja siten kuin Verohallinnosta annetussa laissa säädetään. Ennakkoratkaisua on hakijan vaatimuksesta noudatettava sitovana verotuksessa.

Keskusverolautakunnan puheenjohtajana toimii ylijohtaja, Vaasan yliopiston vero-oikeuden professori ma. Juha Lindgren Verohallinnosta. Muut jäsenet ovat johtava veroasiantuntija Jari Salokoski Verohallinnosta, lainsäädäntöneuvos Marianne Malmgren ja hallitusneuvos Tommi Parkkola valtiovarainministeriöstä, lakimies Pasi Pönkä Kuntaliitosta, maaseutuyrittäjyysjohtaja Timo Sipilä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitosta, lakimies Minna Tanska Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestöstä, johtava veroasiantuntija Tero Honkavaara Elinkeinoelämän keskusliitosta ja johtaja Terhi Järvikare Keskuskauppakamarista. Jari Salokoski määrättiin toimimaan lautakunnan varapuheenjohtajana.

Lisätietoja: ylitarkastaja Henna Ritari, puh 02955 30591

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs