Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Keskustelutilaisuus vanhustenhuollosta kaupunginteatterilla

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Keskustelutilaisuus vanhustenhuollosta kaupunginteatterilla

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Kun vanhus tarvitsee apua, kuka häntä auttaa? Miten auttajat jaksavat? 

Keskustelutilaisuus vanhustenhuollosta kaupunginteatterilla 

Lappeenrannan kaupunginteatterilla järjestetään keskustelutilaisuus lauantaina 24.9. heti Kuin ensimmäistä päivää näytöksen jälkeen klo 16. Alustetussa tilaisuudessa käsitellään vanhustenhuoltoa ja annetaan tilaa vapaalle keskustelulle, johon näytelmä antaa hyvät lähtökohdat. Lauantain päivänäytös alkaa klo 13 Suurella näyttämöllä. 

Keskustelutilaisuudessa ovat mukana parisuhdeneuvoja, rovasti Matti J. Kuronen ja hänen vaimonsa sekä geriatri Laura Majander ja muistihoitaja Tuija Liikka. Ohjaaja Iiris Rannio on paikalla myös ja teatterinjohtaja Timo Sokura juontaa tilaisuuden. 

Vapaamuotoisessa keskustelussa tarkastellaan vanhustenhuoltoa sekä omaishoitajan että hoitohenkilökunnan näkökulmasta. Miten hoidon arkeen ja resurssipulaan liittyviä ongelmia voitaisiin ratkaista? Onko meillä riittävästi verkostoja ja apukäsiä? Kuka tätä työtä tekee? 

Anna Krogeruksen kirjoittama ja Iiris Rannion ohjaama tragikomedia Kuin ensimmäistä päivää kertoo Lepolan hoitokodin arjesta. Se kuvaa inhimillisesti, elämänmakuisesti ja reippaalla huumorilla hoitokodin kovenevia tehokkuusvaatimuksia, pätkätöitä ja resurssipulaa. Tämä ajankohtainen näytelmä avasi Lappeenrannan kaupunginteatterin syyskauden 16. syyskuuta. 

Tervetuloa! 

Lisätietoja:
Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee ydinkeskustassa, Kauppakeskus IsoKristiinan kolmannessa kerroksessa. Tammikuussa 2016 avatun teatterin tilat ovat upeat ja sijainti ainutlaatuinen. Teatteriin pääsee maisemahissillä kaikista kerroksista. Alemmissa kerroksissa voi shoppailla ja hengähtää kahviloissa, toisessa kerroksessa sijaitsevat ravintolat ja elokuvateatteri. Saman katon alla sijaitsee myös Sokos Hotel Lappee. Teatterin sijoittuminen kauppakeskukseen on innovatiivinen ratkaisu, jonka katsotaan ennakoivan teatterimaailman rakennemuutosta: esitykset palaavat juurilleen, torille ja kansan keskelle. Teatterin on suunnitellut ALA Arkkitehdit Oy.

Teatterin lipunmyynti:
Asiakaspalvelukeskus Winkki, Villimiehenkatu 1, kaupungintalo 1.krs
Avoinna ma–ke 8–16, to 8–17, pe 8–16
puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi 

Esityspäivinä lipunmyynti teatterin ovella 1 h ennen esitystä, puh. 05 616 2290

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs