Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Kansanedustaja Kymäläinen vapun avauksessa: Hallituksen luonne paljastuu

SDP-ALUEET

Kansanedustaja Kymäläinen vapun avauksessa: Hallituksen luonne paljastuu

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2016 klo 17:43
Julkaisija: SDP-ALUEET

29.4.2016 – julkaisuvapaa klo 17.30

Kansanedustaja Suna Kymäläinen

 

Hallituksen luonne paljastuu

 

Kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd) kertoi vapun aatonaaton puheessaan Ruokolahdella Juha Sipilän hallituksen todellisen luonteen alkavan paljastua.

 

– Yhdenkään puolueen ohjelmassa ei ole ollut tällaista ihmiskoetta suomalaisella yhteiskunnalla – ”Saat mitä tilaat” kuului yhden hallituspuolueen slogan eduskuntavaaleissa vuosi sitten. Todellisuudessa kukaan ei tilannut sitä, mitä nyt tapahtuu ja tarjotaan. Vuosi sitten luettuani SSS-hallituksen ohjelman, kirjoitin, että olen huolissani, siitä miten Suomi ja suomalaiset tulevat selviämään tämän hallituksen aikana ja sen jäljiltä. Mutten minäkään osannut silloin nähdä ja pelätä näin kovaa politiikkaa, sanoi Kymäläinen.

 

Pahiten hallitus on sumuttanut puheissaan ja teoissaan köyhiä ja pienituloisia sekä mantrassaan ettei se korota veroja.

 

– Hallitus pelaa kaksilla korteilla unohtaen köyhät. Jo nyt on viestitetty ruokakassien jakajilta, että heiltä loppuvat resurssit eli ruoka. Mitä tapahtuu sitten kun edes ruokaa ei enää jaeta? Toisaalta hallitus on hokenut, ettei veroja koroteta. Mutta pelkästään päivähoitomaksujen korotusten kahden keskituloisen ja päivähoitoikäisen lapsen vanhempien veroa vastaava kiristys on puoli prosenttia per pää. Tästä on oikein sanominen vaikutuksista kaukana, päättelee Kymäläinen.

 

Oudoimmaksi takinkäännöksi Kymäläinen listaa kuitenkin rekkojen kabotaasi-sekoilun, jota nyt hallitus kaavailee myös taksiliikenteeseen.

 

– Brysselin monikansalliset lobbarit ovat hoitaneet hommansa Suomen hallitukseen loistavasti. Yhtäältä ministerit Timo Soini ja Anne Berner kimpassa päättivät viime kesäkuussa ulosliputtaa rekat – niin toisaalta ujutetaan lähetettyjen työntekijöiden direktiivin toimenpanolla samalle alalle täyttä pudotusta, summaa Kymäläinen hallituksen saavutukset.


Lue koko puhe täältä  

Lisätietoja: Suna Kymäläinen 050 512 0526Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs