Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Innon kevätkatalogi 2015 julki

Into Kustannus

Innon kevätkatalogi 2015 julki

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2014 klo 14:58
Julkaisija: Into Kustannus

Kevään 2015 kirjatarjonta ei jätä ketään kylmäksi. Innon reilun kolmenkymmenen kirjan listalla komeilee muun muassa kansainvälisiä bestsellereitä, suomalaisen koulun menestysresepti, ensimmäinen koreasta suomennettu romaani, paljastuskirja perussuomalaisen puolueen sisältä, Kanava-palkitun Putinin väkeä -kirjan ”jatko-osa” Krimin valtauksesta ja ensimmäinen suomeksi ilmestyvä kirja maailmanmusiikin suuruudesta Manu Chaosta.

Innon kevään 2015 kirjoja

Kyong-Sook Shinin Pidä huolta äidistä on yli 20 kielelle käännetty menestysteos. Etelä-Korean luetuimpiin ja ylistetyimpiin kirjailijoihin lukeutuvan Shinin romaanissa neljän lapsen äiti katoaa eräänä iltapäivänä. Perheenjäsenet ryhtyvät jäljittämään johtolankoja ja pohtivat samalla suhdettaan kadonneeseen. Kirja on kuva nykyajan Etelä-Koreasta ja universaali tarina rakkaudesta. Kyong-Sook Shin saapuu Suomeen vierailulle kirjan julkaisun yhteydessä.

Harvardin professori Pasi Sahlbergin Suomalaisen koulun menestystarina – Ja mitä muut voivat siitä oppia osoittaa, miten menestys saavutetaan yhteistyöllä ja tasa-arvoisella koulutuksella. Kansainvälinen bestseller on alun perin julkaistu englanniksi ja käännetty yli 10 kielelle. Suomenkielinen teos on kirjan päivitetty toinen laitos, joka julkaistaan samanaikaisesti englanniksi.

Sirpa Ahola-Laurilan Soinin kupla kertoo, mitä perussuomalaisen puolueen sisäpiirissä tapahtuu. Teos on kärkäs puheenvuoro, jonka tavoitteena ei ole moittia ketään vaan lisätä avoimuutta suomalaisessa politiikassa. Ahola-Laurila liittyi perussuomalaisiin vuonna 2011 ja huomasi pian, että hyvä veli -verkostot ja sisäpiirin kähmintä jyräävät alleen kaiken muun.

Kuluvan vuoden parhaana tietokirjana Kanava-palkinnolla palkittu Kalle Kniivilän Putinin väkeä saa itsenäisen jatko-osan, Kniivilän syksyisen haastattelumatkan seurauksena syntyneen Krim on meidän – Imperiumin paluu. Kukaan ei olisi uskonut, että Venäjä voisi kaapata Krimin niemimaan Ukrainalta. Mutta niin vain kävi, ja hetkessä Euroopan sodanjälkeisen järjestyksen peruspilarit oli kaadettu. Nyt tavalliset Krimin asukkaat saavat kertoa uudesta elämästään Venäjällä.

Peter Culshaw’n Manu Chao – Maailman kiertäjä on ensimmäinen suomeksi julkaistava kirja maailmanmusiikin supertähdestä. Espanjalais-ranskalainen Manu Chao on myynyt miljoonia levyjä, neuvotellut sissien ja huumejengien kanssa rauhan puolesta ja toiminut aktiivisesti globalisaation vastaisessa liikkeessä. Hän on kuin kotonaan stadionyleisön edessä, mutta yöpyy mieluummin ystäviensä lattioilla kuin huippuhotelleissa. Teos kertoo miehen tarinan Pariisin vaihtoehtomusiikkipiireistä räjähtävään suosioon.

Lisäksi listalta löytyy muun muassa Jera ja Jyri Hännisen Suomalainen velkakirja – Ihmisten elämä velkaantuvassa maassa, joka kertoo, miten velkavetoinen yhteiskunta ajaa Suomessa satoja tuhansia ihmisiä sosiaaliseen helvettiin. Tomi Astikaisen Miten elää ilman rahaa taas kuvaa hauskasti, miten rahan oravanpyörästä voi hypätä pois tai miten rahankäyttöä voi ainakin vähentää.

Ari Turusen Historian kukoistavimmat kaupungit kertoo, miten taloudellinen, tieteellinen ja taiteellinen kukoistus on usein perustunut erilaisten ihmisten ja ideoiden suvaitsemiseen. Seppo Turusen ja Maia Raitasen Valloittavat lajit – Tulokkaat ja vieraslajit tulimuurahaisista jättipalsamiin on puolestaan ainutlaatuinen ja upeasti kuvitettu tietokirja vieraslajeista. Oliiviöljyn neitseellisen mielikuvan perkaa Tom Muellerin Oliiviöljyn menetetty neitsyys.

Selaa katalogia: http://issuu.com/into/docs/innon_kevat_2015_low_netti
Lataa katalogi: http://www.intokustannus.fi/tiedostot/pdf/innon_kevat_2015_low_netti.pdf

Ennakkotilaa arvostelukappaleet jo nyt:
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

Lisätiedot:
Jaana Airaksinen | jaana.airaksinen@intokustannus.fi | 045 633 4495
Tatu Matilainen | tatu.matilainen@intokustannus.fi | 040 746 2617

Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs