Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Esa Suominen valtiovarainministeri Rinteen valtiosihteeriksi

Valtiovarainministeriö

Esa Suominen valtiovarainministeri Rinteen valtiosihteeriksi

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2014 klo 13:54
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtioneuvosto nimitti 16.10. valtiovarainministeri Antti Rinteen valtiosihteerin virkaan yhteiskuntatieteiden maisteri Esa Suomisen. Suominen nimitettiin virkaan ministeri Rinteen toimikauden ajaksi 1.11. alkaen.

Valtiosihteerin toimiala valtiovarainministeriössä on sama kuin valtiovarainministerin.

Esa Suominen siirtyy ministeriöön opetus- ja kulttuuriministeriöstä, jossa hän toimi opetusministeri Krista Kiurun erityisavustajana. Aiemmin Suominen on toiminut muun muassa ministeri Kiurun erityisavustajana liikenne- ja viestintäministeriössä, hallintopäällikkönä ja puheenjohtajan erityisavustajana Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:ssä sekä osastopäällikkönä Suomen Sosialidemokraattisessa puolueessa.

Ministeri Rinteen erityisavustajina toimivat Jyrki Konola, Joonas Rahkola, Ilmari Nalbantoglu ja Matti Hirvola. Ministerin virkamiessihteeri on Kaisa Korhonen.

Lisätietoja:

hallinto- ja kehitysjohtaja Helena Tarkka, puh. 02955 30141

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs