Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Cinema Social tuo esille seksuaalivähemmistöjen asemaa Kamerunissa

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Cinema Social tuo esille seksuaalivähemmistöjen asemaa Kamerunissa

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 09:00
Julkaisija: Diakonia-ammattikorkeakoulu

Tiistaina 18. lokakuuta Diakonia-ammattikorkeakoulun alumnitoiminnan Cinema Social by Diak Alumni -dokumenttisarja esittää Estelle Robin Youn elokuvan Coming out of Nkuta. Näytös järjestetään Diakin Helsingin toimipisteessä, Kyläsaarenkuja 2, klo 16.30.

Homoseksuaalisuus on rikos lähes 80 maassa. Näistä maista lähes puolet sijaitsee Afrikassa. Coming out of Nkuta, "kaapista ulos tuleminen", kuvaa nuorten homoseksuaalien päivittäistä taistelua Kamerunissa. Siellä seksuaalinen suuntautuminen voi johtaa vankeustuomioon tai vähintään yhteisön ulkopuolelle jättämiseen.

Elokuvan päähenkilö on ihmisoikeusjuristi Alice Nkom, joka pyrkii parantamaan seksuaalisten vähemmistöjen asemaa lainsäädännön kautta.

Diakin alumnitoiminta esittää syksyn aikana yhteensä viisi globaaleihin sosiaalisiin teemoihin liittyvää dokumenttia Diakin Helsingin toimipisteessä. Näytökset ovat samalla keskustelutilaisuuksia, ja ne ovat avoimia kaikille (keskustelukieli englanti). Katso syksyn ohjelma Cinema Socialin Facebook-sivulta.

Osallistumisesta voi myös saada opintosuorituksen Diakin avoimen ammattikorkeakoulun, avoin@diakin, kautta (opintomaksu 20 euroa). Osallistuminen ilman opintosuoritusta on maksutonta.

Lisätiedot: alumnikoordinaattori Maija Kalm-Akubardia, maija.kalm-akubardia@diak.fi, 040 509 0727

Cinema Social by Diak Alumni on osa Kansainväliset korkeakoulutetut työelämään! -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Arcadan, Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Liitetiedostot

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita diakonia-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen aloille. Sillä on toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs