Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Alkoholihaitat mikro- ja makrotasoilla -aamiaistilaisuus 24.6. klo 9-11 Lasipalatsin Palmu-salissa

A-klinikkasäätiö

Alkoholihaitat mikro- ja makrotasoilla -aamiaistilaisuus 24.6. klo 9-11 Lasipalatsin Palmu-salissa

Kutsu.
Julkaistu: 12.06.2014 klo 08:33
Julkaisija: A-klinikkasäätiö

Päihdehuollon valtakunnallinen yhteistyöryhmä Päivyt kutsuu tiedotusvälineitä aamiaistilaisuuteen

"Alkoholihaitat yhteiskunnan mikro- ja makrotasoilla"

24.6. klo 9-11, Lasipalatsin Palmu-salissa.

Tilaisuudessa Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi pureutuu käynnissä olevaan alkoholilakiuudistukseen ja valottaa, mikä on talouden iso kuva aiheeseen liittyen. Millaisiin lukuihin juomisen vaikutusten laskemisessa päästään? Kuulemme myös EHYTin tuoreen väestön alkoholiasenteita mittaavan kyselyn tulokset.

Alkoholihaitat koskettavat myös yhteiskuntamme aivan pienimpiä jäseniä. "Päihdeäitiin" liittyy latautuneita ja vahvoja käsityksiä. Keitä nämä naiset ovat ja miten heitä on lapsineen onnistuttu auttamaan? Järvenpään sosiaalisairaalassa on kehitetty päihdehoitomalli raskaana oleville ja vasta synnyttäneille äideille. Toimintamallista ja sen tuloksista kertovat kehittämispäällikkö Antti Weckroth ja yksikköjohtaja Kaarina Salminen A-klinikkasäätiöstä.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Teemu Tiensuu, Päivytin työvaliokunnan puheenjohtaja.

Ilmoittautumiset 23.6. klo 10 mennessä osoitteeseen tiedotus@a-klinikka.fi

-

Päihdehuollon valtakunnallinen yhteistyöryhmä Päivyt on päihdetyötä tekevien yleishyödyllisten yhdistysten ja julkisen sektorin yhteistyöverkosto.

Päivytin jäseniä ovat

AA, A-kiltojen liitto ry, A-klinikkasäätiö, A-kotien säätiö, Ensi- ja turvakotien liitto ry, Ehyt ry, Irti Huumeista ry, Kalliolan Kannatusyhdistys ry, Kirkkopalvelut ry/Tyynelän kehittämiskeskus, Kirkkohallitus, KRAN rf , Kriminaalihuollon tukisäätiö, KRIS-Suomen keskusliitto ry, Kunnallinen päihdehuoltoyhdistys ry, Kårkulla samkommun, Myllyhoitoyhdistys ry, Naistenkartano ry, Nuorten Ystävät ry, Päihdekuntoutuksen keskusliitto ry,  Päihdelääketieteen yhdistys ry, Päihdetyön Talentia ry, Rikosseuraamuslaitos, Sininauhaliitto ry, Suomen Diakonialaitosten Liitto ry, Suomen Kuntaliitto, Suomen sairaanhoitajaliitto/Päihdehoitotyön, asiantuntijaryhmä, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL ja VAK ry.

Päivytin asiantuntijaedustajia ovat oikeusministeriö ja päihdeasiamies.

"Päivyt - kuntouttavaan päihdetyöhön kannattaa satsata"

www.paivyt.fi

Lisätietoja:

Teemu Tiensuu
Työvaliokunnan puheenjohtaja, Päivyt
teemu.tiensuu(at)a-klinikka.fi
p. 040 5520 495

Sari Aalto-Matturi
Toiminnanjohtaja, EHYT ry
sari.aalto-matturi(at)ehyt.fi
p. 0400 508 234

Antti Weckroth
Kehittämispäällikkö, Järvenpään sosiaalisairaala
antti.weckroth(at)a-klinikka.fi
p. 050 4300542


A-klinikkasäätiön hoito- ja kuntoutuspalvelut, ehkäisevä päihdetyö ja asiantuntijapalvelut vähentävät päihdehaittoja ja muita psykososiaalisia ongelmia. Samalla A-klinikkasäätiö parantaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä asemaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs