Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Ystävänpäivänä herkutellaan yhdessä – Makeiden houkutusten päivä!

Leipätiedotus ry

Ystävänpäivänä herkutellaan yhdessä – Makeiden houkutusten päivä!

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2016 klo 14:55
Julkaisija: Leipätiedotus ry

Ystävänpäivä on mitä parhain syy herkutella yhdessä ystävien kanssa. Monelta leipomolta löytyy 14.2. vietettävään ystävänpäivään sopiva herkku.

Ystävänpäivää on vietetty Suomessa jo 80-luvulta lähtien. Ystävänpäivän romanttiseen rakkauteen liittyvillä tavoilla ja uskomuksilla on pitkä historia Euroopassa, mutta suomalaiset ovat mieltäneet päivän ennemmin ystävyyden kuin romanttisen rakkauden päiväksi.

Leipomoilla on valikoimissaan erilaisia ystävänpäivän herkkuja ja päivä onkin nimetty Maailmanlaajuisen käsityövaltaisten leipomoiden ja konditorioiden järjestön (UIBC) toimesta Day of Sweet Temptation – päiväksi. Suomalaisittain tätä päivää voidaan kutsua Makeiden houkutusten päiväksi.

Kutsu kavereita kylään tai lähtekää kahvilaan herkuttelemaan. Mukava tapa on myös muistaa ystävää maistuvalla ystävänpäivä -leivonnaisella.

Lisätiedot:

Kaisa Mensonen, toiminnanjohtaja
Leipätiedotus ry
040-594 2728, kaisa.mensonen@leipatiedotus.fi

 

Liitetiedostot

Leipätiedotus ry on vuonna 1961 perustettu leipomoteollisuuden yhteinen tiedotusyksikkö. Leipätiedotuksen tarkoitus on vahvistaa leivän ja leipomotuotteiden myönteistä mielikuvaa viestinnällisin keinoin hyvän ravitsemuksen edistämiseksi. Toiminnan perustana ovat ravitsemussuositukset.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs