Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Ylijäämämuovista ja vesipulloista syntyy lumiharjoja

KUNGS Sinituote Oy

Ylijäämämuovista ja vesipulloista syntyy lumiharjoja

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2016 klo 12:47
Julkaisija: KUNGS Sinituote Oy

Parhaillaan käynnissä olevilla kansainvälisillä Automechanika -messuilla Saksassa lanseerataan KUNGS-autonhoitotuotteiden uutuudet, joihin kuuluu KUNGS Green -sarja. Nämä lumiharjat ja jääraapat on tehty pääosin  kierrätysmuovista.

Nykypäivän lisääntynyt kiinnostus ympäristöasioihin on saanut myös KUNGS -autonhoitotarvikkeita valmistavan Sinituotteen kehittämään kierrätysmateriaalien käyttöä tuotteiden valmistuksessa. Ekologisuuteen on aina kiinnitetty huomiota, ja tehtaalla ei synny kaatopaikkajätettä, vaan kaikki kierrätetään tehtaalta eteenpäin. Ympäristöystävällisyyttä ajatellaan myös kotitalouksien kannalta. Tuotteet suunnitellaan niin, että kuluvia osia voi vaihtaa vanhaan runkoon. Näin jätettä kertyy vähemmän.

KUNGS Green -tuotteissa on käytetty muovituotannon ylijäämämateriaalia ja lumiharjojen harjasosat ovat kierrätetyistä vesipulloista saatua PET-materiaalia. Raapoissa ja harjaksissa kierrätysmateriaalin osuus on 100 % ja rungoissa puolestaan 70 %. Talvituotteiden runkojen koostumusta kehitettäessä on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota pakkaskestävyyteen.    


KUNGS Green tuotteita ovat:
- Max-Is Green, Jääraappa ja lumiharja
- Mid-Is Green, Jääraappa

Tämän vuoden muut uutuudet:
- Sisätilaliina
Mikrokuituisen sisätilaliinan vohvelimainen pinta on hellävarainen eikä liina jätä nukkaa tai pisarajälkiä.
- Quick Wiper -kuivain
Näppäränkokoinen kuivain on sopiva useimpien autojen ulkopeilien kuivaamiseen, ja sillä kuivaa nopeasti myös auton sivuikkunat.
- Super Dry –autonkuivauspyyhe
Erittäin imukykyinen ja reilun kokoinen pyyhe, jolla koko auton kuivaaminen sujuu nopeasti.
- Vanneharja
Vanneharja on pieni ja näppärä harja vanteiden pesuun.
- Ämpäri hiekkasihdillä
Tukeva ämpäri, jossa on pohjalla hiekkasihti. Sihti estää autonpesussa pesuveteen jäävän hiekan ja muun lian päätymisen takaisin harjaan tai sieneen.

Kuvia tuotteista löytyy osoitteesta:

http://www.kungs.fi/aineistopankki/

 

Kokemäkeläiset jääraapat tunnetaan maailmalla

KUNGS-tuotteita on viety jo vuosia Pohjoismaihin ja Keski-Eurooppaan. Nyt kiinnostus on herännyt myös Atlantin toisella puolella. Tulevana talvena kokemäkeläisiä lumiharjoja ja jääraappoja myydään Sears-tavarataloissa Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, jonka talvituotteet on kehitetty ankariin sääolosuhteisiin. Ne ovat Sinituotteen oman tuotekehityksen tulosta ja valmistetaan Kokemäellä, Satakunnassa. KUNGS-tuoteperhe sisältää myös välineet auton, asuntovaunun tai veneen pesuun, kiillotukseen sekä sisätilojen puhdistukseen.

 

Lisätiedot:

Aino Määttä, varatoimitusjohtaja, p. 019 7600 213, aino.maatta@sinituote.fi
Anna Simolin, tiedottaja, p. 019 7600218, anna.simolin@sinituote.fi 

 

 


KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, jonka erityisosaamiseen kuuluvat Suomen talveen ja ankariin sääolosuhteisiin kehitetyt talvituotteet, kuten lumiharjat ja jääraapat. Kungs-brändin takana on suomalainen perheyritys Sinituote Oy. Valtaosa yrityksen valmistamista ja markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/pages/KUNGS/228963243841929
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Nettisivuilla: http://www.kungs.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs