Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » YKSINKÖ HOITUU? –KAMPANJA KÄYNNISTYY

Pienperheyhdistys ry

YKSINKÖ HOITUU? –KAMPANJA KÄYNNISTYY

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2014 klo 11:29
Julkaisija: Pienperheyhdistys ry

Vanhempi, joka muutti bussilla koko omaisuutensa – tavara kerrallaan ja neljä muuta tarinaa nähdään tänä syksynä lyhytfilmeinä.

Pienperheyhdistys ry:n videokampanja haluaa näyttää, että vaikka on arjessa yksin, niin ei tarvitse olla täysin yksin. Vertaistukea ja toimintaa on useissa järjestöissä ja seurakunnissa eri puolilla Suomea. Filmit kertovat yhdenvanhemman perheen arjesta humoristisesti ja totuudenmukaisesti – sellaisena kuin se on joka päivä, monessa kodissa. Ne kertovat jaksamisesta, venymisestä arjen tilanteissa, joissa olisi käyttöä useamman aikuisen käsille, silmille, kärsivällisyydelle ja ajalle.

Suomen lapsiperheistä 20,1 % on yhden vanhemman perheitä, 118315 perhettä. Kolmasosa näissä perheissä elävistä lapsista ei koskaan tapaa toista vanhempaansa.

Lyhytfilmit kuvattiin pääkaupunkiseudulla kesäkuussa. Filmit julkaistaan Pienperheyhdistyksen ja yhteistyökumppaneiden kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa perjantaina 5.9. alkaen. Hankkeen liikkeellepanevana voimana ja idean ja toteutuksen takana on toimittaja-ohjaaja Minna Dufton, joka vapaaehtoisprojektinaan sai vanhemmat kertomaan tarinoita elävästä elämästä ja myös osallistumaan filmien tekoon. Tarinoiden pohjalta syntyi humoristisia, mutta samalla puhuttelevia videoita yksinhuoltajan arjesta.

Lisätietoja:

Kaisli Syrjänen, Pienperheyhdistys ry p. 09 72068123, kaisli.syrjanen@pienperhe.fi
www.pienperhe.fi

Liitetiedostot

Pienperheyhdistys ry on yksivanhempaisten perheiden kansalaisjärjestö. Yhdistyksen perustehtävä on edistää lasten hyvinvointia tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia ja tukemalla vanhemmuutta. Yhdistyksessä voit olla mukana vertaistoiminnassa, vapaaehtoistoiminnassa ja vaikuttamassa perheiden asemaan.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs