Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Yhdenvertaisuusviikko tuo Mustan Barbaarin Lahteen

Lahden kaupunki

Yhdenvertaisuusviikko tuo Mustan Barbaarin Lahteen

Kutsu.
Julkaistu: 09.04.2015 klo 14:03
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tukioppilaiden ideoima teemaviikko yhdenvertaisuudesta järjestetään 13.–17. huhtikuuta Mukkulan, Kivimaan ja Kärpäsen yläkouluilla.

Yhdenvertaisuuteen liittyviä asioita nostetaan esiin läpi kouluviikon oppilaiden suunnittelemien ohjelmanumeroiden avulla. Luvassa on erilaisia tempauksia, aamunavauksia, tiedotusmateriaaleja ja rap-artisti Musta Barbaari, joka kiertää kouluilla tiistaina 14.4. keskustellen oppilaiden kanssa muun muassa rasismista.

Tukioppilaiden keskuudessa heränneiden ajatusten ja ideoiden pohjalta järjestetyn teemaviikon tavoitteena on saada koulujen oppilaat ja aikuiset tarkastelemaan omia asenteitaan.  Teemaviikon päätteeksi koulut liittyvät mukaan Syrjinnästä vapaa alue -kampanjaan ja saavat siitä osoitukseksi Syrjinnästä vapaa alue -kyltin.

Lisätietoja

Anu Varpenius
Koulunuorisotyöntekijä / Mukkulan koulu
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 044 416 3731
anu.varpenius@lahti.fi
www.nuorilahti.net

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs