Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » WTD-bloggaaja Nata loihti Mestaritallille uuden erikoisbrunssin

Restel Oy

WTD-bloggaaja Nata loihti Mestaritallille uuden erikoisbrunssin

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2016 klo 14:30
Julkaisija: Restel Oy

Mestaritallin uudella brunssilla perinteinen kohtaa modernin ja suomalainen tanskalaisen. Ensipuraisu White Trash Disease -blogista tunnetun Natan suunnittelemasta voileipäbrunssista päästään haukkaamaan Mestaritallin merellisissä maisemissa ystävänpäivänä 14.2.2016.

Tykkään ruoan saralla rentoudesta, yhdessäolosta ja kansainvälisestä meiningistä. Street Food on kova juttu ja käsin syöminen aina sallittua – jos minulta kysytään”, kertoo WTD-blogin Nata. Näistä ajatuksista lähti liikkeelle Helsingin Töölössä sijaitsevan Mestaritallin uusi smörrebröd-tyylinen sunnuntaibrunssi, joka yhdistää saumattomasti ja suussa sulavasti niin perinteistä ja modernia kuin suomalaista ja tanskalaistakin ruokakulttuuria.

Perinteitä Mestaritallin uudessa WTD-brunssissa edustaa itse ravintola. Ympäri vuoden auki oleva tunnelmallinen Mestaritalli sijaitsee upealla paikalla, aivan meren rannalla. Kesäisin ravintolan isolta terassilta avautuva merinäköala on vertaansa vailla. Mestaritalli tarjoilee arkisin lounasta ja sunnuntaisin runsasta brunssia. Muina päivinä moniin tilaisuuksiin sopiva Mestaritalli toimii tilausravintolana.

Modernin kädenjäljen brunssiin tuo sen suunnittelija, WTD-blogin viehättävä ja persoonallinen Nata. Nata on paitsi lifestyle-bloggaaja myös ruokaintoilija, jolle brunssin suunnittelu oli mieluinen haaste. ”Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Brunssi on itselleni pyhä asia, ainoa syy herätä viikonloppuisin tavallista aikaisemmin”, Nata sanoo.

WTD-brunssin suomalaisuus piilee sen saaristolaisteemassa. ”Mestaritallin toive oli säilyttää merellisyys jatkossakin osana brunssia ja olin täysin samoilla linjoilla”, Nata kertoo. ”Ravintolan miljöön ja merelliset maisemat nähdessäni päätin, ettei saaristolaisteemasta saa missään tapauksessa luopua”, hän jatkaa.

Tanskalaista vivahdetta brunssiin tuo smörrebröd-teema. ”Voisin elää voileivillä, enkä varmasti ole ainoa. Tanskalainen notkuva voileipäpöytä on kaikkien brunssiunelmieni kiteytys”, intoilee Nata.

Mestaritallin trendikkäällä ja rennolla WTD-brunssilla voit koota omat herkkuleipäsi monipuolisista ja laadukkaista raaka-aineista. Tarjolla on mm. ravintolassa itse leivottua leipää, kalaa, leikkeleitä, juustoja, vihanneksia, kananmunia ja remouladea – vege- ja gluteenittomia vaihtoehtoja unohtamatta.

WTD-erikoisbrunssi on katettuna Mestaritallissa neljänä peräkkäisenä sunnuntaina 14.2., 21.2., 28.2. ja 6.3. klo 12–16. Hinta 25,90 €/hlö. Pöytävaraukset: www.tapahtumamaailma.fi/mestaritalli. Sunnuntaista 13.3. eteenpäin tarjolla on jälleen Mestaritallin oma merellinen saaristolaisbrunssi.     


Lisätiedot:
Nata, bloggaaja, White Trash Disease, www.lily.fi/blogit/white-trash-disease, natalia.tolmatsova@gmail.com

Suvi Ruokamo, ravintolapäällikkö, Mestaritalli, Restel Oy,
+358 40 661 8183, suvi.ruokamo@restel.fi

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager, Mestaritalli, Restel oy,
+358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi                              

Liitetiedostot

RESTEL OY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 46 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat.

www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs