Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Varmista kärytön joulu ja puhdista liesituuletin ennen kokkaussumaa!

Sinituote Oy

Varmista kärytön joulu ja puhdista liesituuletin ennen kokkaussumaa!

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2014 klo 11:08
Julkaisija: Sinituote Oy

Liesituuletin kannattaa puhdistaa ajoissa, sillä se joutuu koville jouluruokien valmistuksessa.

Rasvasuodattimen pesu tai vaihto

Liesituulettimen puhdistus aloitetaan rasvasuodattimen vaihdolla tai pesulla. Ennen suodattimen pesemistä tulee siis varmistaa, onko rasvasuodatin pestävissä  vai pitääkö se vaihtaa. Tämä selviää parhaiten liesituulettimen käyttöohjekirjasta. Kytke liesituulettimesta virta pois, ennen kuin alat irrottaa rasvasuodatinta.

Rasvasuodatin on useimmiten pesunkestävää metalliverkkoa, vaahtomuovia tai kuituvanua. Kertakäyttöiset rasvasuodattimet, joita ei voi pestä, on yleensä tehty kuitukankaasta. Tarkasta liesituulettimen ohjekirjasta, mikä on oikea tapa pestä ja puhdistaa rasvasuodatin. Usemmiten metalliset rasvasuodattimet pestään kuumassa astianpesuainelioksessa pehmeällä harjalla. Jotkin rasvasuodattimet voi pestä myös astianpesukoneessa. Jos rasvasuodatin on tehty pehmeästä ja huokoisesta aineesta, pusertele sitä pesuaineliuoksessa. Pesty rasvasuodatin on tulee huuhtoa ja kuivata huolellisesti ennen paikalleen laittoa.

Kertakäyttöinen rasvasuodatin vaihdetaan käyttöohjeen mukaisesti. Uuden suodattimen voi tilata kätevästi SINI Netkaupasta.

Liesituulettimen ulkopinnan puhdistaminen

Liesituulettimen ulkopinta kerää helposti rasvaa ja sormenjälkiä, joten se kannattaa puhdistaa säännöllisesti. Pyyhi liesituulettimen ulkopinta käsiastiapesuainevedellä ja mikrokuituliinalla.

Ohje pähkinänkuoressa

  • Pese tai vaihda liesituulettimen rasvasuodatin säännöllisesti
  • Muista huuhdella ja kuivata se huolellisesti
  • Noudata liesituulettimesi valmistajan ohjeita

 

Lisätietoja: Sinituote Oy, Tommi Pätynen, verkkoviestinnän asiantuntija, tommi.patynen@sinituote.fi

 

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs