Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » UUTUUS Raid® Liquid Electric sähköinen hyttystorjuntalaite

Raid

UUTUUS Raid® Liquid Electric sähköinen hyttystorjuntalaite

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2015 klo 09:30
Julkaisija: Raid

Loppu yöunien häiritsijöille, lupaa Raid®

Raid Liquid Electric on uusi verkkovirralla toimiva hyttystorjuntalaite. Sen teho pysyy yllä laitteen ollessa pistorasiassa, jolloin suoja hyttysiä vastaan kestää esimerkiksi yön yli. Tehoaine on nesteen muodossa ja yksi pullo riittää karkottamaan hyttyset jopa 30 yöksi kun laitetta käyttää 8h yössä. Laite suojaa 30 m3 kokoisen tilan ja karkottaa jopa ikkunan ollessa raollaan. Tehoainepulloja myydään myös erikseen.

Kuka ei tietäisi, miltä tuntuu hetki illalla valojen sammuttua kun kaikki mitä kuulet, on hyttysen ininä? Ja tottakai, se yrittää heti ja hetken päästäkin pistää. Ja juhannusilta lasitetulla terassilla kun seurustelua säestää jatkuva käsien huitominen - tuttua? Jottei nukahtaminen esty huitomisen takia, unet keskeydy pistoksiin tai seuralainen ärsyynny hyttysten takia, kannattaa huoneen pistorasiaan asettaa Raid Liquid Electric – uutuus joka takaa rauhalliset yöunet jopa 30 yöksi.

Raid Liquid Electric pidikkeen hinta on n. 10,00 € ja täyttöpakkauksen n. 9,00 €. Raid uutuudet ovat saatavissa hyvin varustetuista päivittäis-, rauta- ja puutarhakaupoista.

Raidin tunnistaa nyt selkeästä ja raikkaasta ulkonäöstä

Tutut Raid-tuotteet ovat saaneet ylleen uuden ilmeen, joka helpottaa kuluttajaa oikean tuotteen löytämisessä torjuntahyllystä. Selkeiden värien lisäksi tuotteista löytyy symbolit hyönteisistä, joiden torjuntaan tuote soveltuu.

Raid tuotteista ja uudesta ilmeestä löytyy lisää tietoa sivulta http://www.raid.fi/

 

Lisätiedot:

Oy Transmeri Ab
Reija Niemi
reija.niemi(at)transmeri.fi

http://www.transmeri.fi

Oy Transmeri Ab:n kuluttajapalvelu vastaa tuotteita ja niiden käyttöä koskeviin kysymyksiin arkisin klo 13.00 - 15.00 maksuttomassa palvelunumerossa 0800 92299.

Raid hyönteistentorjunta-aineet ovat viranomaisten hyväksymiä.

Liitetiedostot

Raid on ratkaissut suomalaisten kotien hyönteisongelmia jo vuodesta 1961. Raid-tuotteet ovat osa SC Johnson -tuoteperhettä. Suomessa SC Johnson -tuotteita myy, markkinoi ja osittain valmistaa Transmeri. Suurin osa Raid-tuotteista on kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Transmeri palvelee suomalaista kauppaa maahantuomalla ja markkinoimalla kuluttajille tuttuja tuotemerkkejä, kuten OFF!, MrMuscle, Weetabix ja Alpen sekä luksuskosmetiikkaa, kuten Chanel ja Guerlain.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs