Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Uudistuneet rakennusmessut Porin Karhuhallissa 22.-23.3.

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Uudistuneet rakennusmessut Porin Karhuhallissa 22.-23.3.

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2014 klo 08:45
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Porin rakennus- ja LVI-messut järjestetään nyt  jo 41. kerran. 22.–23.3.2014 Porin Karhuhallissa pidettävillä messuilla on yli 150 näytteilleasettajaa rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä talotekniikkan aloilta. Messut järjestää Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry, jonka jäsenet ovat  Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) rakennustekniikan opiskelijoita.

Sisustusteema laajenee

Viime vuonna messuille lanseerattua sisustuskorttelia laajennetaan tänä vuonna merkittävästi. Korttelissa on Satakunnan johtavien sisustussuunnittelijoiden sisustamia osastoja. Lisäksi tuotteitaan esittelevät lukuisat sisustusliikkeet.

Krista Kiuru asuntomessupaneelissa

Uudistuneessa messuohjelmassa on paneelikeskusteluja ajankohtaisista aiheista: puurakentamisesta ja vuoden 2018 asuntomessuista, jotka järjestetään Porissa.  Lauantain paneelissa on mukana myös porilainen opetusministeri Krista Kiuru.

Lisäksi ohjelmassa on luentoja ja työnäytöksiä sekä sunnuntaina järjestettävä hyväntekeväisyyshuutokauppa, josta tulleet varat lahjoitetaan Icehearts ry:lle. Icehearts ry:n tavoitteena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä sekä edistää nuorten ja lasten sosiaalisia taitoja. Huutokaupassa on myynnissä muun muassa puucee ja roskakatoksia. Messut juontaa Turkulainen kiinteistövälittäjä ja mediapersoona Jethro Rostedt.

Järjestäjinä SAMKn opiskelijat

Porin rakennus- ja LVI-messut järjestää Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry. Yhdistyksen jäsenet ovat Satakunnan ammattikorkeakoulun neljännen vuosikurssin opiskelijoita, jotka tekevät täyspäiväisesti töitä messujen eteen koko lukuvuoden.  Opiskelijat hoitavat itse kaikki messujen järjestelyt aina sopimuksista käytännön toteuttamiseen. Rakennusmessujen järjestäminen on Suomen suurimpia opiskelijaprojekteja.

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa kaikki tervetulleiksi messuille!

 

Lisätietoja:

Kai Randell, messupäällikkö
Porin Rakennus- ja LVI –messut 2014

045 3136 117

randell.messut@samk.fi

www.porinrakennusmessut.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs