Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Tuliterä hissi käynnistyy Iso-Syötteellä

Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Tuliterä hissi käynnistyy Iso-Syötteellä

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2015 klo 10:15
Julkaisija: Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Suomen eteläisimmällä tunturilla, hiihtokeskus Iso-Syötteellä tehdään viimeisiä valmisteluita lauantain hissiavajaisia varten. ”Perhealueemme Lumimaan laajennus on ollut pitkä projekti. Konkreettisia töitä on tehty yli puoli vuotta ja nyt uusi hissi ja rinnealue ovat valmiita asiakkaidemme käyttöön” kertoo Iso-Syötteen rinnepäällikkö Vesa Salmela. ”Puolen kilometrin mittainen, uusi Leitner-merkkinen hissi on pisin tällä kaudella Suomen hiihtokeskuksiin investoiduista hisseistä.” Kansainvälisestä taloudellisesta alavireestä huolimatta Iso-Syötteellä uskotaan vahvasti palveluiden kehittämisen ja investointien tärkeyteen.

Sen lisäksi, että uusi rinnealueinvestointi on erittäin merkittävä koko alueen matkailuelinkeinolle, on se tärkeä saavutus myös henkilökohtaisella tasolla Terentjeffien perheyritykselle.  Viidentoista vuoden omistajuuden aikana koko perhe on tullut mukaan yrityksen toimintaan. ”Hissin ja rinnealueen rakentaminen on ollut meille kaikille iso ja tärkeä ponnistus. Uskomme että uudistus palvelee asiakkaitamme erittäin hyvin ja koko perheemme seisoo investoinnin takana ylpeänä” kertoo Iso-Syötteen toimitusjohtaja, teollisuusneuvos Jorma Terentjeff. ”Vaikka olemme vuosien aikana investoineet tunturissa erinäisiin kohteisiin, on upouusi hissi hiihtokeskukselle hieno virstanpylväs. Työpöydällä on toki odottamassa jo seuraava kehityshanke!” Terentjeff vihjaa.

Uusi hissi ja rinne avataan juhlallisin menoin lauantaina 12.12. klo 12. Avajaisissa Jenni Jaakkola esittää joululauluja, ohjelmassa myös ilotulitus, mehu- ja makkaratarjoilu, puheita, lastenhoitotalo Hippulassa avoimet ovet ja askartelua. Maskottiporot Musti ja Lysti ilahduttavat lapsia! Uusi hissi on kaikille ilmainen lauantaina klo 12-15. Uuden rinteen lisäksi avoinna eturinne 2. ja perherinne 9. 

Lisätietoja antaa aluejohtaja Jussi Kiiskilä 050 5435 408/ jussi.kiiskila@isosyote.com

Liitetiedostot

Hiihtokeskus Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonne Helsingistä kertyy matkaa 750km.

Iso-Syöte on perinteinen hiihtokeskus jossa laskettelu ja hauskanpito lumella ovat pääasiassa. Hiihtokeskuksessa on yhteensä 17 rinnettä ja kahdeksan hissiä. Suomen lumivarmimmalla alueella sijaitsevassa keskuksessa panostetaan erityisesti lapsiperheisiin. Hiihtokeskus Iso-Syötteeseen kuuluu rinnetoimintojen lisäksi vuokraamo, hiihtokoulu ja lastenhoitotalo. Tunturin ympäristössä sekä kansallispuistoalueella kulkee 120 kilometriä pitkä latuverkosto. Suomen hiihtokeskusyhdistys valitsi Iso-Syötteen vuoden 2012 parhaaksi hiihtokeskukseksi. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs