Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Toimintaa ja tekemistä syyslomiaan viettäville nuorille

Lahden kaupunki

Toimintaa ja tekemistä syyslomiaan viettäville nuorille

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuorisopalvelut tarjoaa toimintaa ja tekemistä lahtelaisille nuorille syyslomaviikon jokaisena arkipäivänä 24.–28.10. Nuorisotaloissa ja -tiloissa eri puolilla kaupunkia järjestetään muun muassa pitsapaja, vohvelipäivä, sumomestaruuskisa ja toimintapäiviä, joissa pääsee kokeilemaan vaikkapa parkouria tai kartingia ja tutustumaan kamppailulajeihin.

Luvassa on myös reissu viihdekauppakeskus Jumboon ja pilkkahintainen päiväleffa. Jumboon nuoret pääsevät tiistaina tilausbussilla. Reissu maksaa 7 euroa shoppailijoille ja 13 euroa niille, jotka haluavat myös pelata hohtominigolfia. Kuvapalatsissa torstaina järjestettävässä yksityisnäytöksessä nuoret pääsevät katsomaan Masterminds-toimintakomedian vain 4 eurolla.

Nuorisotaloissa ja tiloissa järjestettävät toiminnot ovat maksuttomia. Maksullisiin toimintoihin, päiväleffaan ja Jumbon retkelle, ilmoittaudutaan ennakkoon. Lomatoiminnot on suunnattu 10–17-vuotiaille. Ilmoittautumisohjeet ja syyslomaviikon tekemislukkari kokonaisuudessaan on osoitteessa www.lahti.fi/lomatekemista.

Lisätietoja

Tiia Haikari
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 044 416 3743
tiia.haikari@lahti.fi
www.lahti.fi/lomatekemista

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs