Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Tervetuloa tutustumaan uuteen ja entistä hurjempaan reippailuhalli Huimalaan!

Reippailuhalli Huimala

Tervetuloa tutustumaan uuteen ja entistä hurjempaan reippailuhalli Huimalaan!

Kutsu.
Julkaistu: 29.09.2015 klo 15:09
Julkaisija: Reippailuhalli Huimala

Lasten reippailuhallina tunnettu Huimala avaa ovensa entistä hurjempana 8. lokakuuta 2015 Helsingin Konalassa, Kauppakeskus Ristikossa. Kutsumme sinut tutustumaan ennakkoon Huimalaan keskiviikkona 7. lokakuuta kello 10–12.

Tilaisuudessa pääset kokeilemaan tuttujen Huimala-huvitusten lisäksi muun muassa täysimittaista maya-aiheista minigolf-rataa, katon rajassa kulkevaa köysirataa sekä yli kymmenen metrin korkuista kiipeilyseinää. Uudessa Huimalassa on lisäksi Suomen pisin sisäliukumäki sekä maailman toinen katon rajassa lentävä liitorata. Humalassa voi myös uskaltaessaan hypätä lähes 20 metristä betonilattialle turvallisesti vaijerin varassa.

Kahdessa kerroksessa sijaitseva reippailuhalli jakaantuu siten, että alakerrassa sijaitsevat tutut huvitukset ja yläkerrassa puolestaan kokonaan uudet, entistä hurjemmat reippailut. Yläkerta sopii myös muun muassa aikuisten juhliin ja vaikkapa polttariporukan illanviettoon.

Uusi Huimala sijaitsee Helsingin Konalassa, Kauppakeskus Ristikossa, Hartwallin entisessä pullovarastossa. Ristikko on perheisiin ja vapaa-aikaan panostava keskus, joka laajenee nyt kolme kerrosta ylöspäin. Uudessa Huimalassa on noin 4 000 neliötä ja halli on lähes 20 metriä korkea. Hallia on suunniteltu Huimalalle yli kaksi vuotta ja rakenteilla halli on ollut vuoden verran. Valmistumisen myötä Huimalassa on yhdessä tilassa laaja valikoima aktiviteetteja, joita aiemmin on totuttu näkemään useina erillisinä käyntikohteina ympäri Suomea ja Eurooppaa. Ainutlaatuinen avara ja korkea halli keskeisellä paikalla pääkaupunkiseutua mahdollistaa palvelujen tarjoamisen kaikenikäisille ympärivuotisesti.

Huimalan lisäksi Ristikosta löytyy 25 liikettä, mm. Reima Outlet, OPA Muurikka, Lelukauppa Leppäkerttu, lastenvaateliike Gulliver Outlet sekä ravintoloita, kampaamoja ja muita arjen palveluja. Myöhemmin syksyllä mukaan liittyy Luhta Outlet.

Kutsumme sinut tutustumaan uuteen Huimalaan ensimmäisten joukossa keskiviikkona 7. lokakuuta kello 10–12. Tapaamme Kauppakeskus Ristikon pääovella (K-marketin puoleisella ovella) osoitteessa Ajomiehentie 1, Helsinki.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään perjantaina 2. lokakuuta.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Ville Kormilainen
ville.kormilainen@gmail.com
p. 040 7430003

***

Uudistunut reippailuhalli Huimala on on nyt entistäkin huimempi. Huimala on paitsi paras paikka syntymäpäivien järjestämiseen, myös erinomainen valinta luokkaretkille, päiväkodin tapahtumille ja perheiden yhteiseen reippailuun. 

Reippailuhalli Huimala
Ajomiehentie 1
00390 Helsinki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs