Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » TaiKonilla avoimet ovet 10.-14.10.

Vaasan kaupunki

TaiKonilla avoimet ovet 10.-14.10.

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2016 klo 13:56
Julkaisija: Vaasan kaupunki

Vaasan taiteen perusopetus avaa ovensa lokakuun toisella viikolla.

Tervetuloa seuraamaan kuvataide-, käsityö-, teatteri-, tanssi-, sirkus- ja audiovisuaalisen taiteen tunteja viikolla 41. Taiteen perusopetus on suunnattu 5-18-vuotiaille ja harrasteryhmissä käy viikottain lähes 600 lasta ja nuorta. Opetukseen ja toimintaan voi tutustua viikon aikana.

TaiKonin Kasarmirakennus on peruskorjattu taidekasvatuksen tarpeisiin. Kasarmi 11 rakennettiin alun perin armeijan miehistökasarmiksi Vaasan tarkk'ampujapataljoonan ensimmäiselle komppanialle vuosina 1879-1881. Nyt on siis mahdollista tutustua taloon, joka on kokenut muodonmuutoksen miehistökasarmista lasten- ja nuorten harrastepaikaksi. Kasarmi 11 / TaiKon on osoitteessa Itäinen Kasarmintori 7-9, ja viikon kunniaksi järjestetään opastettuja kierroksia talossamme keskiviikkona 12.10. ja torstaina 13.10. klo 18. Tuntien aikataulu löytyy osoitteesta https://www.vaasa.fi/atom/18340.

Tervetuloa!

 

Kuvaaja: Kari Kaartinen

Liitetiedostot

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs