Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Tahko Spa ja Kuntokeskus Huippu yhteistyöhön

Kuopio-Tahko Markkinointi

Tahko Spa ja Kuntokeskus Huippu yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2015 klo 17:09
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Kuopiolainen Kuntokeskus Huippu ja Tahko Spa ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kuntokeskus Huippu alkaa tuottaa liikuntapalveluita Tahko Span tiloissa. Kylpylän nykyistä 80 neliön kuntosalia laajennetaan noin sadalla neliöllä, ja varustelun uusimisessa kiinnitetään huomiota erityisesti toiminnallisen harjoittelun olosuhteisiin. Palveluihin tulee lisäksi viikoittaiset ryhmäliikuntatunnit.

”Tahkolla on jo olemassa monipuoliset liikuntamahdollisuudet, mutta sinne on kaivattu säännöllisiä ohjattuja liikuntaryhmiä sekä paikallisille että lomalaisille. Lisäksi eri urheilulajien viikonloppuleirit sekä kilpailutapahtumat tuovat Tahkolle ihmisiä, jotka tarvitsevat puitteet kuntosaliharjoitteluun. Tämän takia Tahko on meille luonteva toimintasuunta”, kertoo Kuntokeskus Huipun toimitusjohtaja ja maajoukkuesuunnistaja Hannu Airila. ”Tavoitteenani on jakaa liikunnan ja liikkumisen iloa, eikä meidän toiminta ole sidottu seinien sisälle. Odotan innolla Tahkon monipuolisten liikuntamahdollisuuksien hyödyntämistä”, Airila kertoo.

Tahko Span toimitusjohtaja Pekka Vihma näkee alkavassa yhteistyössä paljon hyvää. ”Usean eri urheilulajin seurat ja liitot järjestävät Tahkolla leiritystä ja tapahtumia, minkä takia haluamme kehittää kuntosalipalveluita. Lisäksi työhyvinvointiin liittyvä Sportness-konsepti edellyttää hyviä ja monipuolisia olosuhteita ohjatulle liikunnalle. Kuntokeskus Huipun kanssa tehdyn sopimuksen myötä saamme kuntosalitilat päivitettyä vaadittavalle tasolle sekä liikunta-alan ammattilaisia tuottamaan laadukkaita palveluita”, Vihma kertoo yhteistyön taustoista.

Tahko Span tavoitteena on saada Tahkosta ympärivuotinen matkailukeskus, joka tunnetaan monipuolisista tapahtumista ja aktiviteeteistä. ”Yhteistyön myötä saadaan palvelutarjontaan yksi tärkeä osa lisää. Nyt pystymme tarjoamaan asiakkaillemme perinteisten lajien lisäksi trendikkäitä liikuntamuotoja, kuten ilmajoogaa ja kehonpainoharjoittelua. Viemme tällä hetkellä aktiivisesti eteenpäin myös testaustoimintaa, joka osaltaan lisää kuntosali- ja liikuntapalveluiden kysyntää”, Vihma kuvailee. 

Kuntokeskus Huippu aloittaa toiminnan Tahkolla joulu-tammikuussa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs