Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Syksyn pikantti piristys – Bilteman Syys- ja talvikuvasto – on ilmestynyt! Inspiroidu ja tee se itse!

Biltema

Syksyn pikantti piristys – Bilteman Syys- ja talvikuvasto – on ilmestynyt! Inspiroidu ja tee se itse!

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 06:56
Julkaisija: Biltema

Vihdoinkin on Bilteman legendaarisen Syys- ja talvikuvaston aika. Muhkeassa, yli 19 000 tuotetta sisältävässä, kuvastossa riittää luettavaa, selattavaa, tutkailtavaa ja katsottavaa koko perheelle. Kuvasto on niin käsikirja kuin suunnitteluväline, jolla Biltema haluaa entistäkin enemmän kannustaa ihmisiä inspiroitumaan, ajattelemaan luovasti ja monipuolisesti sekä tekemään itse.

Uudessa kuvastossa on runsas määrä hintansa arvoisia uutuustuotteita, muun muassa ulkovalaisimia ja LED-lamppuja, jotka sopivat täydellisesti syksyn pimeneviin iltoihin. Pimeydessä näkemistä tai näkymistä avittavat niin ikään työvalot ja taskulamput sekä erilaiset kätevät urheiluvalot.

Syksy on aikaa, jolloin tavarat niin kodin huone- kuin varastotiloissakin on mukava hoitaa hyvään ja toimivaan järjestykseen. Lisätilan aikaansaamiseen ja tavaroiden järjestelyyn on monenlaisia vaihtoehtoja. Valmiit säilytyshyllyt ovat nopea ja helppo ratkaisu järjestelyprojektin toteuttamiseksi. Haastaviin tiloihin ja persoonallisempiin ratkaisuihin erilaiset tee se itse -hyllyköt ovat oivallinen vaihtoehto. Omien luovien ratkaisujen rakentamiseen löytyy runsaasti erilaisia vinkkejä, ideoita ja materiaaleja – vain mielikuvitus on rajana.

Rakentamisessa, järjestelyssä ja puuhaamisessa ei voi välttyä siltä, että samalla syntyy myös siivottavaa. Siivouksen ei kuitenkaan tarvitse olla ikävä oheistoiminto, kun sen tekee kuhunkin tilanteeseen sopivilla välineillä. Esimerkiksi pölynimureita löytyy niin pölypussillisina kuin -pussittomina vaihtoehtoina lukuisine erilaisine suulakevaihtoehtoineen, ja kokoluokituksessa isoista malleista aina kädessä pidettäviin pieniin laitteisiin. Perinteisten imurien rinnalle ovat viime vuosina tulleet myös märkä- ja kuivaimurit, joilla puhdistaa näppärästi hyvin monenlaiset tilat.

Syksyllä on aika saattaa puutarha talvikuntoon; mitä pidemmälle syyssiivouksen saa hoidettua, sitä mukavampaa ja helpompaa on sitten keväällä aloitella uutta kautta. Siivoamiseen ja raivaamisen löytyy niin ikään monenlaista apuvälinettä aina käsivoimakäyttöisistä puutarhasaksista, haravoista, kottikärryistä jne. koneavusteisiin puutarhatyökaluihin asti. Tehokkaita apuvälineitä syyspuuhissa ovat esimerkiksi oksasilppurit, lehtipuhaltimet ja trimmerit.

Auton syyshoidon saa tehtyä kätevästi ja edullisesti tee se itse -keinoilla, kun siihen valitsee sopivat aineet ja välineet. Niin maalipintojen, vanteiden, renkaiden kuin auton sisäosienkin puhdistukseen, vahaukseen ja kiillotukseen löytyy hyviä ja tehokkaita kokonaisia hoitosarjoja, joilla saa ammattimaisen lopputuloksen. Puhdistusaineista löytyy myös ympäristöystävälliset vaihtoehdot. Pesun ja puhdistuksen ohessa on hyvä tarkistaa samalla rupeamalla öljyjen ja voiteluaineiden tilanne ja täyttää tuulilasinpesunestesäiliö.  

Auton kunnon ohella on aina hyvä pitää mielessä turvallisuusasiat ja varautua odottamattomiin äkillisiin tilanteisiin. Kun auton takakonttiin sijoittaa vähän tilaa vievän, järkevästi suunnitellun turvavarustesetin, niin matkustaminen on huolettomampaa.

Inspiroidu, Tee se itse -Seinähyllykkö: http://www.biltema.fi/fi/Inspiroidu/Tee-se-itse-Seinahyllykko/

Bilteman Syys- ja talvikuvasto jaetaan lähes 1,5 miljoonaan suomalaiseen kotitalouteen. Sen voi hakea myös mistä tahansa Biltema tavaratalosta. Kuvastoa pääsee selaamaan myös nettisivuilla, joilta löytyy lisäksi ladattava pdf-versio.

http://www.biltema.fi/fi/Asiakaspalvelu/Kuvasto/

Tuotetiedot:

LED, 3 kpl, E27: Käyttöikä 15000 tuntia. 2700 K. Ei voi himmentää. 230 V. 46-3415 5,99 €

Urheiluvalo: Voimakas LED-valasin, joka voidaan kiinnittää helposti kengän kantaosan ympärille. Yksinkertainen ja tehokas valo, joka parantaa turvallisuutta ja näkyvyyttä pimeillä kävely- ja juoksulenkeillä. 24-957 7,99 €

Magneetilla varustettu työtaskulamppu: Kätevä asentajan lamppu kahdella valonlähteellä. Sopii hyvin rintataskuun. Voimakas magneetti mm. nopeaa konepeltiin kiinnittämistä varten. Mitat: Ø 30 x 165 mm. Paino: 40 g. Valaisuaika: n. 2-3 tuntia. Paristot: 3 x AAA (ei sisälly). Miellyttävän tuntuista kumia. 24-967 7,99 €

Säilytyshylly: Tukeva rakenne, galvanoidut teräsprofiilit ja säädettävät MDF-hyllytasot. Helppo ja yksinkertainen koota, sopii autotalliin, verstaaseen tai varastoon. Hylly pitää kiinnittää seinään. Käytä seinämateriaaliin sopivia ruuveja ja proppuja. 87-7601 79,90 €

Märkä- ja kuivaimuri WD 1201/30: Säiliö ruostumatonta terästä. Hyvä imuteho. Puhallustoiminto ja pistorasia sähkötyökaluille, maks. 2000 W. Sähköjohto 4,5 m. Mukana toimitetut tarvikkeet: teleskooppiputki, 1,5 metrin letku, Hepa-suodatin, pölypussi, matto-, märkä- ja lämpöpatterisuulake sekä huonekaluharja. 17-593 54,90 €

Oksasilppuri S 2501: Hiljainen ja vankkatekoinen. Valssi vetää oksat sisään ja silppuaa ne. Helppo käyttää. Läpinäkyvä keräyssäiliö, jonka tilavuus 64 litraa. Nimellisteho: 2,5 kW. Testimenestys: ”Testin paras” -arvio Råd&Rön #7 2016 vertailussa. 17-558 199 €

Vaha Premium: Voidemainen, helppokäyttöinen ja pitkään suojaava karnaubavaha. Antaa erityisen syvän ja peilikirkkaan kiillon ja noin 6 kuukauden aktiivisen suojauksen. Kaikille autojen maalipinnoille. Bilteman Premium-tuotteilla tehtävän syväpuhdistuksen, kiillotuksen ja vahauksen vaihe 3/3. 500 ml. Testimenestys: ”Hyvä lopputulos. Hyvin kermamainen vaha.” Vi Bilägare, 9/2016. 36-85 9,99 € (19,98 €/l)

 Täyssynteettinen moottoriöljy 5W-40, 4 l: Täyssynteettinen matalakitkainen moottoriöljy auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta. Suositellaan 4-tahtisiin bensiini- tai dieselmoottoreihin ja sopii käytettäväksi sekä kylmässä että lämpimässä ilmassa.36-915 19,99 € (5€/l)

Tuulilasin pesuneste: Ympärivuotiseen käyttöön. Irrottaa tehokkaasti tiesuolan, tiepölyn, hyönteisliat, asvalttitahrat, öljyt ja muut epäpuhtaudet tuulilasista. Hellävarainen maalipinnoille, pyyhkimen sulille ja kumilistoille. 4 l, pakkassuoja aina -18 °C. 36-5063 3,49 €, 3 kpl hintaan 8,99 €

Turvavarustesetti autoon: Kätevä laukku, jossa varoituskolmio, käynnistyskaapelit 16 mm², hinausköysi, huomioliivi ja työkäsineet. Tuotteet on CE- ja E-merkitty. 37-762 34,90 €

Lisätietoja:

Biltema Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@biltema.fi

Puh. 09 427 05 830
www.biltema.fi

Liitetiedostot

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Laajassa tuotevalikoimassa on yhteensä yli 19 000 tuotenimikettä. Tuotteet on lajiteltu kahdeksaan tuoteryhmään, jotka ovat autoilu, veneily, vapaa-aika, koti, toimisto–tekniikka, rakentaminen, autonhoito ja työkalut. Laajan ja monipuolisen valikoimansa myötä Biltema on nykyisin todellinen koko perheen tavaratalo. Tavarataloja on tällä hetkellä 129 ja ne sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs