Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Suomalaiskeksintö saa itkuiset vauvat nukahtamaan minuuteissa

Familings

Suomalaiskeksintö saa itkuiset vauvat nukahtamaan minuuteissa

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2016 klo 10:05
Julkaisija: Familings

Suomalaisen äidin keksimä patja saa vauvan nukahtamaan minuuteissa. Tuudittavaan vauvanpatjaan voi tutustua Habitare-messuilla.

Helsinkiläinen äiti Hanna Sissala yritti nukuttaa ensimmäistä lastaan tuntikausia.  ”Vauva itki ja nukahti vain heijaamalla. Olimme stressaantuneita ja väsyneitä. Kun mistään ei tuntunut olevan apua, päätin keksiä itse ratkaisun”, Hanna kertoo.

Näin syntyi oma yritys ja patja, joka tuudittaa vauvan uneen keinumalla pehmeästi ylös-alas. Patja on ensimmäinen tuote koko maailmassa, joka heijaa vauvan uneen itsestään tavallisessa pinnasängyssä. Näin vanhemmat voivat levätä itse.

"Tiimissämme on muitakin pienten lasten vanhempia", kertoo Hanna. "Me tiedämme miltä tuntuu, kun väsyttää ja vauvan nukuttaminen on hankalaa.”

Patja on suunniteltu muistuttamaan vauvaa turvallisesta liikkeestä kohdussa ja sylissä. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti koliikkivauvat. Patja on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Turvallisuus on ohjannut patjan kehitystä monella tapaa. "Itse vanhempina tiedämme, että oma lapsi on arvokkainta elämässä. Siksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota turvallisuuteen", Hanna sanoo. Vauva nukkuu hengittävällä verkkokankaalla, jonka läpi ilma kulkee esteettä vaikka vauva kääntyisi vatsalleen. Patjan liikkuvat osat ovat kaukana vauvasta, ja kaikki patjan kankaat ovat myrkyttömiä.

 Patjan Familings-nimi joutui vastatuuleen.

”Familonin mielestä nimi loukkasi heidän oikeuksiaan. Lakimiehet juuri kertoivat meille, että emme enää saa käyttää Familings-nimeä”, Hanna kertoo. ”Tosi kurjaa, että joudumme vaihtamaan nimeä. Mieluummin tekisimme isojen yritysten kanssa yhteistyötä. Väsyneet vanhemmat kuitenkin tarvitsevat unta, joten teemme edelleen töitä saadaksemme mahdollisimman paljon patjoja myyntiin samalla kun valitsemme uutta nimeä. Ehdotuksia saa lähettää!”, Hanna kertoo.

Useat perheet ovat jo kokeilleet patjaa ja saaneet siitä apua. "Kun vauva syntyy, perhe ei voi valita millainen nukkuja hän on”, Hanna sanoo. ”Toivon, että tämän tuotteen avulla nekin perheet, joissa vauvan nukuttaminen on vaikeaa voivat levätä ja nauttia onnellisesta arjesta vauvan kanssa."

Tuudittavan vauvanpatjan voi ostaa omaksi hintaan 490 euroa tai vuokrata joustavasti verkkokaupassa joka toistaiseksi toimii osoitteessa http://familings.fi.


KUTSU

Tule tutustumaan tuudittavaan vauvanpatjaan 7-11.9.2016 Habitaren Habi Kids –alueen osastolle 6N85.

 

LIITTEET

Video patjan toiminnasta: https://youtu.be/MnQBm3Vo2PA

Käyttäjien kokemuksia ja lisätietoa verkkosivuilla http://familings.fi

Kuvapankki http://goo.gl/tfF3yV

 

LISÄTIETOJA

Toimitusjohtaja Hanna Sissala: 040 830 1939, hanna.sissala@familings.fi

Liitetiedostot

***

Familings haluaa auttaa vauvoja ja vanhempia nukkumaan paremmin. Familings on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa patjan, joka nukuttaa vauvan uneen keinumalla pehmeästi tavallisessa pinnasängyssä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs