Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Sporttiherätyksiä ja vesipeuhua juhannusviikon ohjelmassa

Lappeenrannan kaupunki

Sporttiherätyksiä ja vesipeuhua juhannusviikon ohjelmassa

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan liikuntatoimen perinteinen juhannusviikon ohjelma 15.6.−17.6. on suunnattu lapsiperheille Kimpisen urheilukentällä sekä Lappeenrannan uimahallissa ja urheilutalolla.

Maanantaina 15.6. aamupäivällä Kimpisen Sporttiherätys muistuttaa liikuntamahdollisuuksista urheilukentällä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Tiistaina 16.6. iltapäivällä vesipedot pääsevät peuhaamaan uimahallin altaisiin. Tällöin halli on kokonaan varattu Vesipeuhupäivän käyttöön. Niin Kimpisen urheilukentällä kuin Lappeenrannan uimahallissa on menoa vauhdittamassa hassu pellekaksikko Jeespoks ja Ounou.Kolmantena juhannusviikon touhupäivänä keskiviikkona 17.6. Sporttiherätys järjestetään urheilutalon palloiluhallissa, jossa voi liikkua erilaisia välineitä hyödyntäen.

Juhannusviikon liikuntaohjelma on valvottua, mutta ei ohjattua. Sporttiherätyksissä 1−6-vuotiaat lapset liikkuvat oman aikuisen kanssa ja 7−13-vuotiaat lapset voivat osallistua kaverin kanssa. Kaikkien alle 9-vuotiaiden lasten ja uimataidottomien tulee osallistua uimahallin vesipeuhupäivään oman aikuisen kanssa.

Tiedossa on vapaata, turvallista ja mukavaa liikuntaa. Tervetuloa!

 

Ohjelma:

Ma 15.6. klo 10−12 Kimpisen Sporttiherätys

Tarkoituksena on tuoda esille Kimpisen urheilukentän liikuntamahdollisuuksia ja muistuttaa kuntalaisia siitä, että urheilukentälle voi mennä harrastamaan liikuntaa aina silloin, kun siellä ei ole varattuja harjoitusvuoroja. Ohjelmassa on monipuolista ja iloista liikuntaa hyppien, juosten, kävellen ja vaikka loikkien. Pellekaksikko Jeespoks ja Ounou vierailevat tapahtumassa. Järjestäjinä Lappeenrannan liikuntatoimi ja Lappeenrannan Urheilumiehet (LUM). Hinta: 2 €/lapsi 

Ti 16.6. klo 14−16 perinteinen Vesipeuhupäivä Lappeenrannan uimahallissa

Uimahallissa ei ole kyseiseen aikaan yleisöuintia vaan halli on kokonaisuudessaan lapsien ja perheiden käytössä. Hallissa on erilaisia tehtäväratoja, vesikorista ja vesileluja lastenaltaassa vapaassa käytössä. Iloisessa menossa on mukana Pellekaksikko Jeespoks ja Ounou.
Hinta: normaali uimahallimaksu 

Ke 17.6. klo 9−11.30 Sporttiherätys Lappeenrannan urheilutalon palloiluhallissa

Lasten liikuntamaiden välineet käytettävissä. Ohjelmassa on palloilua, tasapainoilua, kaupunkisotaa ja vapaata mukavaa liikuntaa erilaisia liikuntavälineitä hyödyntäen.
Hinta: 2 €/lapsi 

Lisätietoja:

Liikuntasihteeri Aija Rautio, puh. 040 513 8140
aija.rautio@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs