Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Sinituote on mukana Uuden Lastensairaalan rakennustalkoissa

Sinituote Oy

Sinituote on mukana Uuden Lastensairaalan rakennustalkoissa

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2014 klo 10:27
Julkaisija: Sinituote Oy

Sinituote on mukana koko Suomen yhteisessä voimanponnistuksessa lasten hyväksi ja tekemässä Uusi Lastensairaala 2017 –hanketta tunnetuksi. Yritys henkilökuntineen on lähtenyt ilomielin mukaan tähän tärkeään asiaan.

Uusi Lastensairaala on Sinituotteelle sydämen asia, sillä lapsissa on Suomen tulevaisuus. Hankkeen myötä Suomeen saadaan vihdoin kunnollinen koko valtakuntaa palveleva lastensairaala, jossa lapset voivat saada parasta mahdollista hoitoa asianmukaisissa olosuhteissa.

Työ lastensairaalan hyväksi sopii hyvin suomalaisen perheyrityksen kotimaisuutta, vastuullista kuluttamista ja kestävää kehitystä tukevaan arvomaailmaan.

Myös yrityksen tuotekehitys ja markkinointi on kytketty talkoisiin. Uusi Lastensairaala -hanke ja sen raikkaat värit ovat olleet inspiraationa uusien tuotteiden ja värien suunnittelussa. Hankkeen innostamana Sinituote tuo markkinoille värikkäitä, hauskan näköisiä siivoustuotteita, jotka soveltuvat myös lasten käyttöön.

Uusi Lastensairaala –tuotteen hankkiminen on hyvä tapa osallistua talkoisiin, sillä osa kampanjatuotteiden myynnin tuotosta  lahjoitetaan Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:lle. Lastensairaala-tuotteita on myynnissä useassa hintaryhmässä, joten jo hyvinkin pienellä panostuksella on mahdollisuus osallistua yhteisen hyvän edistämiseen. Lahjoitusosuus on merkitty selkeästi tuotepakkauksiin, ja kampanjatuotteet on merkitty hankkeen tunnuksella.

Yhteisellä asialla

Kodin siisteys on koko perheen yhteinen asia ja hyvät siivousvälineet ovat avaintekijä ylläpidettäessä sen puhtautta. Kodin puhtaanapitoon liittyy myös kasvatuksellinen näkökulma. Omien jälkien korjaaminen kannattaa opettaa lapselle mahdollisimman varhain, sillä se paitsi helpottaa perheen arkea, mutta myös opettaa lasta omatoimisuuteen ja vastuunkantoon.

Osallistu Sinituotteen kanssa tärkeään hankkeeseen valitsemalla seuraavalla kauppareissulla Uusi Lastensairaala –hanketta tukevan kampanjatuotteen.

 

Lisätiedot

Tommi Pätynen, verkkoviestinnän asiantuntija, Sinituote Oy, p. 019 7600 218, tommi.patynen@sinituote.fi

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs