Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Rustholli avasi remonttikohteidensa ovet – korttelinäytöistä kerätään inspiraatiota ja kokemuksia

Rustholli Remontit Oy

Rustholli avasi remonttikohteidensa ovet – korttelinäytöistä kerätään inspiraatiota ja kokemuksia

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2015 klo 10:40
Julkaisija: Rustholli Remontit Oy

Kodin sisäpuolisiin remontteihin erikoistunut Rustholli on aloittanut remonttikohteidensa korttelinäytöt. Kesällä käynnistyneiden näyttöjen suosio yllätti iloisesti, kävijöiden palaute on ollut innostunutta. Keittiöremonttien näyttöihin tullaan pitkänkin matkan takaa. 

Korttelinäytöllä pääsee tutustumaan remonttikohteeseen heti sen valmistuttua. Näytölle osallistuminen on helppo tapa miettiä omaa, suunnitteilla olevaa remonttia. Oikeaan kotiin tehtyyn remonttiin tutustuminen antaa kävijöiden mielestä kliinistä myymäläympäristöä paremman kuvan remontin toteutuksesta ja erilaisten ratkaisujen toimivuudesta.

Kodin remonteista keittiöremontti on suurimpia investointeja, jota harkitaan ja suunnitellaan tarkkaan. Paitsi keittiön toiminnallisuuteen, myös ulkonäköön panostetaan. Korttelinäytöissä pääsee keskustelemaan valintojen taustoista ja toteutusten kustannuksista. Keittiö- ja kylpyhuoneremonttien kokonaisuudet ovatkin olleet suosituimpia. Kylpyhuoneissa kiinnostavat erilaiset tilaongelmien ratkaisut ja esimerkiksi kerrostaloihin toteutetut saunaremontit.

 ”Kävijät ovat olleet tyytyväisiä, kun saavat keskustella remonttisuunnittelijan kanssa paikan päällä ja kysellä toteutuksista. Korttelinäytöissä kohteen suunnitellut henkilö on aina itse paikalla, jolloin kysymyksiin saa heti vastaukset. Suosittelen osallistumista korttelinäyttöön erityisesti henkilöille, jotka haluavat ideoita omaan remonttiinsa sekä naapureille, jotka miettivät vastaavien neliöiden remontointia. Ja tietysti kaikille, jotka haluavat tutustua työmme jälkeen”, kertoo Rustholli Remontit Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Sassali.

Korttelinäyttöön osallistutaan ennakkoilmoittautumisella, jokaiseen näyttöön voidaan ottaa rajattu määrä osallistujia kohteen koosta riippuen. Korttelinäyttöjä järjestetään tällä hetkellä Rusthollin pääkaupunkiseudun kohteissa, mutta konseptia on tarkoitus laajentaa myös Tampereelle ja Lohjalle.

Katso lisätiedot kohteista ja ilmoittaudu mukaan näytölle:  http://www.rustholli.fi/korttelinaytto

Lisätietoa:

Rustholli Remontit Oy, Jarmo Sassali, toimitusjohtaja, 040 595 6425, jarmo.sassali@rustholli.fi,

Kuvia toimitukselliseen käyttöön:

http://www.rustholli.fi/yritys/media

 

TUTKITTUA TIETOA: Suomalaiset ovat aktiivisia remontoijia, joka kolmas haluaa tehdä remontin itse, mutta 44 prosenttia luottaa ammattilaiseen. A-lehtien keväällä 2015 teettämä Meillä kotona -tutkimus kartoitti asumiseen liittyviä arvoja ja asenteita. Suomalaiset haluavat pitää asuntonsa kunnossa ja investoida peruskorjaukseen. 

Rustholli-ketju on erikoistunut kodin sisäpuolisiin remontteihin. Ketjun liikevaihto 2014 oli 3,1 M€, ja se työllistää 30 rakennusalan ammattilaista. Remontit toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakas saa yhdellä sopimuksella kaikki remonttiin liittyvät palvelut sekä materiaalit. Rustholli-brändi on syntynyt vuonna 1997 ja sen nimissä on tehty jo yli 16.000 kodin remonttia. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs