Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Pihlajalinnan Mikko Wiren Terveydenhuollon vuoden 2013 vaikuttaja

Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinnan Mikko Wiren Terveydenhuollon vuoden 2013 vaikuttaja

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2013 klo 14:20
Julkaisija: Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinna-konsernin toimitusjohtaja, lääkäri Mikko Wiren (41) valittiin terveydenhuollon vuoden vaikuttajaksi Management Eventsin 12. VaikuttajaForum Terveydenhuolto -tilaisuudessa 8.-9.10.2013. Valinnan tekivät 125 tilaisuuteen osallistunutta terveydenhuollon päättäjää sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.

Mikko Wirenin lisäksi ehdolla olivat Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystointa johtava apulaiskaupunginjohtaja Laura Räty ja Lääkäripalveluyritykset Ry:n toiminnanjohtaja Ismo Partanen.

Aiemmin vuoden vaikuttajaksi on valittu muun muassa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja Jouko Isolauri ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin johtaja Aki Lindén.

Mikko Wiren sanoo olleensa itse hieman yllättynyt valinnastaan, sillä hän arveli julkisen sektorin edustajan saavan eniten kannatusta. Pihlajalinna-konserni on kuitenkin toiminut edelläkävijänä yksityisen ja julkisen sektorin välissä.

– Ei pitäisi olla väliä sillä tuottaako terveyspalvelut yksityinen vai julkinen palveluntuottaja, kunhan se tehdään hyvin, kustannustehokkaasti ja eettisesti oikein, Mikko Wiren toteaa.

Pihlajalinna-konserni on  Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja.

– Kotimaisena yhtiönä Pihlajalinna maksaa veronsa Suomeen. Julkisia palveluja kehitettäessä tai ulkoistettaessa tulisikin muistaa, että Suomessa on monia laadukkaita ja ammattitaitoisia alan yrityksiä, Wiren huomauttaa.

Hän muistuttaa myös, että Pihlajalinnalle asiakkaat ja heidän palvelunsa ovat aina olleet kaiken toiminnan lähtökohta.

– Pihjalinna-konserni on esimerkiksi jo vuodesta 2007 toteuttanut Tampereen OmaPihlaja -terveysasemallaan potilaan valinnan vapautta. Terveydenhuoltolakiin tämä asia tuli vasta neljä vuotta myöhemmin.

 

Lisätietoja

 

Toimitusjohtaja Mikko Wiren

Pihlajalinna Oy

gsm 050 322 0927

mikko.wiren@pihlajalinna.fi

 

Janne Borro, Product Manager

Management Events

gsm 044 542 9644

janne.borro@managementevents.com

 

www.pihlajalinna.fi

www.managementevents.com

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001. Sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja erittäin korkeatasoisia yksityispalveluita Dextra- ja Pihlajalinna -lääkäriasemilla ja sairaaloissa. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2013 on noin 120 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee yli 1 500 terveydenhuollon ammattilaista.

 

VaikuttajaForum Terveydenhuolto on yksi perinteisimmistä Management Eventsin ylimmän johdon kutsuvierastilaisuuksista, joita järjestetään yli 200 yhteensä kymmenessä Euroopan maassa. Nyt 12. kertaa järjestettyyn VaikuttajaForum Terveydenhuolto -tilaisuuteen osallistui 125 toimialan päättäjää, jotka tapasivat korkeatasoisen ohjelman sekä verkostoitumisen merkeissä. Tilaisuudessa kuultiin keynote -esiintyjinä mm. Terveystalon toimitusjohtaja Yrjö Närhistä ja Hämeenlinnan Terveyspalvelut -liikelaitoksen toimitusjohtaja Risto Mäkistä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs