Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Perhepartiosta elämyksiä lapsille ja vanhemmille

Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Perhepartiosta elämyksiä lapsille ja vanhemmille

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 10:50
Julkaisija: Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Raisiossa on syksyn aikana mahdollisuus osallistua uuteen koko perheen harrastukseen. Perhepartiossa lapset ja vanhemmat pääsevät toimimaan yhdessä muiden perheiden kanssa sekä samalla seikkailemaan luonnossa ja tutustumaan partiotoimintaan.

Harrastukseen voivat osallistua kaikki alueen perheet, eikä vanhemmilla tarvitse olla entuudestaan tietoa partiotoiminnasta. Lapsien kanssa toimintaan voi osallistua myös vaikkapa isovanhemmat tai muut sukulaiset.

- Perhepartio on edullinen harrastus, joka tarjoaa aktiivista yhteistä aikaa sekä ulkoilua oman porukan kesken, jossa samalla tapaa uusia ja vanhoja kavereita niin lapset kuin aikuisetkin, kertoo Viljo Mannerjoki paikallisesta Jokikylän Pojat -lippukunnasta.

Jokikylän Poikien perhepartioryhmä käynnistyi syyskuussa. Ensimmäisellä kerralla tutustuttiin ja suunniteltiin tulevaan, sillä asioita tehdään perheiden toiveiden mukaan. Lokakuussa ohjelmassa oli patikointiretki, joka huipentuu vaahtokarkkien paistamiseen nuotiolla. – Marraskuussa teemme omat partiohuivit kaikille, kertoo Mannerjoki.

Kokoontumiset kerran kuussa

Yhteisissä tapaamisissa toimitaan paljon luonnossa sääolosuhteiden salliessa. Perhepartiossa pääsee tutustumaan mitä partioharrastus on aikuisten johtajien johdolla.

- Meillä toiminta on suunnattu pienten lasten (3-7v) perheille. Se tarjoaa esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat voivat harrastuksessamme tehdä. Virallisesti huivikaulaisiin voi liittyä ensimmäiselle luokalle mentäessä.
Jokikylän Poikien perhepartioryhmä kokoontuu joka kuukauden toinen lauantaiaamupäivä. Kokoontumiset kestää noin kaksi tuntia, tosin Mannerjoen mielestä kaksi tuntia hyvällä ja rennolla porukalla menee liiankin nopeasti.

Lisätietoa Jokikylän Poikien perhepartiotoiminnasta:
Viljo Mannerjoki
040 829 1050
viljo.mannerjoki@jokikylanpojat.fi

Liitetiedostot

Lounais-Suomen Partiopiiri on perustettu vuonna 2008. Piirin 122 lippukunnassa toimii noin 11 000 partiolaista. Piirin toiminta-alue käsittää Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat ja mahdollisuus partiotoimintaan on partiopiirin kaikkien kuntien alueella.

Partioliike on Suomen suurin nuorisojärjestö 65 000 jäsenellään. Partio on vapaaehtoista, kansainvälistä, puoluepoliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa toimintaa. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista itsenäisesti ajattelevia yhteiskunnan jäseniä, jotka tuntevat vastuun itsestään, lähimmäisistään ja ympäristöstään.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs