Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Perhekonsertti Pohjankartanon juhlasalissa

Oulunsalo Soi

Perhekonsertti Pohjankartanon juhlasalissa

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2013 klo 12:58
Julkaisija: Oulunsalo Soi

Oulunsalo Soi -festivaalin loppuhuipentuma on Koko Perheen Seikkailu musiikin, runouden ja kuvataiteen merellä. Tiistaina 6.8. klo 18.00 järjestettävä konsertti antaa nuorille kyvyille mahdollisuuden esitellä taitojaan, sillä lavalle nousee taiteilijauransa alussa olevia, lahjakkaita muusikoita ja eräs jo huisin tunnettu runonlausuja, Daniel Helakorpi.

Talent-voittaja kutsuu ystävänsä mukaan

Kiimingistä kotoisin olevan seitsemänvuotias Daniel Helakorpi meni ja voitti Talent Suomi -kykykilpailun viime vuoden lopussa. Väinämöisen seuraajaksi tituleerattu nuori runonlausuja on sulattanut sydämiä eläytyvällä runonlausunnallaan ja valoisalla olemuksellaan. Pohjankartanon lavalla Danielin seuraan liittyy kaksi viulistia Limingan seudun musiikkiopistosta ja kaksi pianistia Oulun konservatoriosta.

Piirroskonsertissa oululainen mainetta saanut kuvataiteilija Hanna Schroderus ja hänen työnsä vievät konsertin värisfääreihin, joissa kuullaan myös Teppo Ali-Mattilan sovituksia lastenlauluista sekä jousikvintetin soittoa. Lavalla tapahtuu kummia, mutta mitä ihmettä Stella-klovni siellä tekee?

"Mahtavasti mennee! Tiedossa on Tähtiessiintyjiä - MINÄ ja muutamia muita!" huudahtaa Stella-klovni. Vuodesta 1991 Stella-klovnina esiintynyt Anna-Kaisa Järvi on tehnyt merkittävän uran sirkustaiteen parissa. Oulun tähtisirkuksen taiteellinen johtaja opettaa klovneriaa ja ilmaisu- ja esiintymistaitoja. Perhekonsertissa Stella laulaa aarian Hunajaa kukissa ja vakuuttaa: "Kuolen edessänne rakkauteen - KOPS!"

 

 

Liitetiedostot

Oulunsalo Soi - Oulun seudun musiikkijuhlien järjestelyistä vastaa Oulunsalon Kulttuuri-instituutti ja festivaalin kannatusyhdistyksenä toimiva OuMuska ry. Oulunsalo Soi on Finland Festivalsin jäsen ja osa Oulun juhlaviikot -tapahtumaverkostoa. 

Lisätiedot ja taiteilijoiden haastattelupyynnöt: konserttisihteeri, press-vastaava Jenni Kinnunen jenni@oulunsalosoi.fi, 046 905 8191.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs