Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Pelastakaa Lapset ja Unilever yhteistyössä: ilouutinen jäätelökesään!

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ja Unilever yhteistyössä: ilouutinen jäätelökesään!

Tiedote.
Julkaistu: 17.05.2016 klo 14:43
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Tänä kesänä Unilever ja Pelastakaa Lapset auttavat kotimaan lapsia ja lapsiperheitä yhteistyössä – kesän perinteisellä herkulla, Ingman vaniljajäätelöllä.

Pelastakaa Lapset ry:n ja Unileverin yhteistyö poiki iloisia uutisia jäätelökesään. Nyt herkuttelemalla Ingman jäätelöllä voi samalla auttaa avun tarpeessa olevia lapsia pääsemään tukiperheisiin.

Unileverillä on jo pitkät perinteet tehdä yhteistyötä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa maailmalla. Nyt voimat yhdistettiin Suomessa kotimaan lasten hyväksi.

Mansikat ja vaniljajäätelö kuuluvat oleellisena osana suomalaiseen kesään. Litran Vanilja-jäätelön kotipakkauksista noin 60 % myydään kesällä. Herkuttelemalla voi nyt myös auttaa: jokaisesta kesän aikana myydystä Ingmanin litran vanilja-jäätelöpakkauksesta tai Ingmanin litran laktoositon vanilja -pakkauksesta menee 3 senttiä Pelastakaa Lapset ry:n tukiperhetoimintaan Suomessa.

”Viime vuonna Pelastakaa Lapset ry:n kautta yhteensä 1468 lasta kävi tukiperheissä. Kuitenkin sadat lapset odottavat edelleen omaa tukiperhettä elämäänsä. Tuen ja avun tarve Suomessa on tällä hetkellä suuri”, toteaa lastensuojelupalveluiden johtaja Riitta Hyytinen Pelastakaa Lapset ry:stä.

Kampanjan yhteisenä tavoitteena on kerätä 1160 tukiperhepäivää lapsille. Pelastakaa Lasten tukiperheet auttavat lapsia ja perheitä selviytymään vaikeiden aikojen yli.

”Olemme innoissamme uudesta jäätelökampanjasta. Se tuo työllemme näkyvyyttä ja tarvitsemiamme lisäresursseja, joiden avulla voimme auttaa yhä useampaa lasta ja lapsiperhettä”, Hyytinen sanoo. 

Lisätietoja:

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

Soile Seppälä, markkinointipäällikkö, Unilever Finland Oy, Jäätelöt, puh 040 828 6921, soile.seppala@unilever.com

Liitteenä tuotekuvat.

Tietoja Unileveristä:

Unilever on yksi maailman johtavia elintarvikkeiden, kodin ja henkilökohtaisen hygienian tuotteiden toimijoista, ja sen tuotteita myydään yli 190 maassa saavuttaen päivittäin 2 miljardia kuluttajaa. Yhtiöllä on 169 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 53,3 mrd € vuonna 2015. Yli puolet (58%) yhtiön liikevaihdosta tulee kehittyviltä markkinoilta. Unileverillä on yli 400 tuotemerkkiä, jotka löytyvät kodeista ympäri maailman, kuten OMO (Persil), Dove, Knorr, Domestos, Hellmann’s, Lipton, Wall’s, PG Tips, Ben & Jerry’s, Marmite, Magnum ja Axe. Suomessa tuotteitamme ovat myös Turun Sinappia ja Ingman-jäätelöt.

Unilever Sustainable Living Plan-ohjelmassa (USLP) sitoudutaan:

• Saavuttamaan kasvua ilman haitallisia ympäristövaikutuksia

• Auttamaan yli miljardia ihmistä parantamaan terveyttään ja hyvinvointiaan

• Parantamaan miljoonien ihmisten toimeentuloa vuoteen 2020 mennessä

Unilever on noteerattu Dow Jones Sustainability -indeksissä alansa ykköseksi 2015. FTSE4Good Index-sarjassa yritys saavutti korkeimmat ympäristöpisteet 5, mikä johti pääsyyn FTSE4Good Environmental Leaders Europe 40-indeksiin. Vuonna 2015 yritys oli johdossa Global Corporate Sustainability Leaders GlobeScan / SustainAbility vuosittaisessa tutkimuksessa - viidettä vuotta peräkkäin.

Unilever nimettiin LinkedIn-palvelussa kolmanneksi kaikkien alojen halutuimmista työnantajista.

Lisätietoja Unileveristä ja tuotemerkeistä www.unilever.fi ja www.unilever.com. Lisätietoja USLP-ohjemasta: www.unilever.com/sustainable-living/ 

 

Liitetiedostot

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 120 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Tue työtämme: www.pelastakaalapset.fi/lahjoitustavat, Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs