Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Orkesterin intendentin tehtävään haastatellaan neljää henkilöä

Lahden kaupunki

Orkesterin intendentin tehtävään haastatellaan neljää henkilöä

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2016 klo 14:14
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginorkesterin intendentin tehtävään haastatellaan neljää henkilöä. Valintaryhmä on päättänyt kutsua haastatteluihin FM Hannele Eklundin (Espoo), MuM Samu Forsblomin (Oulu), MuM Teemu Kirjosen (Lahti) sekä MuM Leena Pällin (Oulunsalo).

Kaupunginorkesterin intendentiksi haki 17, joista yksi perui hakemuksensa. Tavoitteena on, että liikunta- ja kulttuurilautakunta päättää valinnasta kokouksessaan 5.4.2016.

Intendentti toimii Lahden kaupunginorkesterin esimiehenä. Tehtävänä on johtaa ja kehittää orkesterin toimintaa sekä vastata palvelujen järjestämisestä, valvonnasta ja tuloksellisuudesta. Intendentti johtaa yli 70 hengen työyhteisöä.

Lahden kaupunginorkesteri, Sinfonia Lahti on yksi Lahden keskeisimmistä vetovoimatekijöistä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Orkesterin konserttien kuulijaluku Sibelius 150 -juhlavuonna 2015 oli kaikkiaan 87 902.

Lisätiedustelut 
Lahden kaupungin sivistystoimiala,
toimialajohtaja Tiina Granqvist, puh. 050 383 6574

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs