Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Myyasuntoni.fi: näin lisäät kotisi turvallisuutta puhelimella

MyyAsuntoni.fi

Myyasuntoni.fi: näin lisäät kotisi turvallisuutta puhelimella

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2015 klo 13:00
Julkaisija: MyyAsuntoni.fi

Lähes kaikissa uusissa hälytinjärjestelmissä on mahdollisuus käyttää palvelua myös mobiilisti iPhone tai Android-puhelimilla, kertoo G4S:n Kari Tenhunen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelun blogissaan. Etä- ja mobiilikäyttö vapauttaa käyttäjän laitteen sijaintipaikasta ja mahdollistaa laitteen käytön uudella tavalla.

Enää ei siis tarvitse kääntyä takaisin tai soittaa naapuria tarkistamaan, laitoitko matkalle lähtiessäsi hälyttimen päälle. Riittää, kun kirjautuu tunnuksillaan palveluun netin tai puhelinsovelluksen kautta. Mobiilikäyttö hyödyttää ja helpottaa usein myös käytännön arkea: esimerkiksi vanhemmat voivat saada ilmoituksen, kun lapsi lähtee kouluun ja palaa kotiin.

Palveluntuottaja puolestaan hyötyy, kun monet päivityksiin, huoltoihin ja tarkistuksiin liittyvät toimenpiteet voidaan suorittaa etäyhteydellä, mikä tekee asioiden hoidosta nopeampaa ja joustavampaa. Asioita voidaan hoitaa silloinkin, kun asiakas ei ole paikalla.

Tekniikka on tehty helpottamaan ihmisen elämää monella tapaa. Turvallisuudentunne omassa kodissaan on yksi ihmisen perusoikeuksista.

Lue koko blogikirjoitus: http://blogi.myyasuntoni.fi/blog/2015/03/01/turvallisuutta-mobiilisti/

MyyAsuntoni.fi on Suomen kattavin kiinteistönvälittäjäportaali, jossa on mukana yli 500 kiinteistönvälittäjää. Sivustolla olevassa blogissa julkaistaan viikoittain mielenkiintoisia blogikirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta asumiseen ja muuttamiseen liittyen.

Lisätietoa: toimitusjohtaja Jussi Hietaranta, jussi@myyasuntoni.fi, 040-7368747, www.myyasuntoni.fi, facebook.com/myyasuntoni

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs