Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Metsolan lastenvaatebrändi suuntaa maailmalle laajentamalla mallistoaan

Metsola

Metsolan lastenvaatebrändi suuntaa maailmalle laajentamalla mallistoaan

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 09:30
Julkaisija: Metsola

Oululainen tehokaksikko Sanna Paakki ja Riina Pulkkinen kasvattavat ennakkoluulottomasti Suomalaista lastenvaatebrändiä - Metsolaa. Ekologiset, laadukkaat ja aikaa kestävät designit ovat tulevaisuudessa suuremman asiakaskunnan saatavilla.

Lastenvaatteista tunnettu kotimainen Metsola uudistaa toimintaansa kaikilla osa-alueilla niin myymälöiden kuin tuotevalikoimankin suhteen. Uudet tuulet puhaltavat lastenvaatevalmistajan brändin ympärillä ja Metsolan brändi vahvistuukin entisestään uuden malliston ja lukuisien jälleenmyyjien avulla.

Pop-up -konseptia on nyt testattu moneen kertaan ja se on ylittänyt kaikki odotukset. Uutena toimintamallina se on yllättänyt myös asiakkaat iloisesti. Asiakkaiden tapaaminen ympäri Suomea on ollut antoisaa. Lisäksi kansainväliseltä jälleenmyyjäverkostolta saadut hyvät kokemukset tuovat lisäpontta malliston laajentamiseen ja Metsolan uudelleenbrändäämiseen kansainväliseksi huippubrändiksi, kertoo Metsolan perustaja Sanna Paakki.

Pop-up -myymälöiden lisäksi uudistukseen kuuluu vahva kansainvälistyminen. Metsolan tuotteita löytyy jo nyt 15 jälleenmyyjän valikoimista ympäri Eurooppaa, ja uusia jälleenmyyjiä etsitään kaiken aikaa. Kansainvälisessä kuluttajakaupassa myös verkkokaupan merkitys kasvaa malliston tuplaantuessa. Rohkeat kuosit ja eettiset sekä ekologiset materiaalit ovat kysyttyjä myös kotimaan ulkopuolella, mikä osaltaan rohkaisi brändiuudistukseen ja jälleenmyyjäverkoston kasvattamiseen.

Keskittymällä oman malliston kasvattamiseen voimme paremmin keskittyä Metsolan tulevaisuuteen ja laadukkaiden lastenvaatteiden kokonaisvaltaiseen tarjoomaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Haluamme palvella asiakkaitamme jatkossakin mahdollisimman hyvin verkkokaupan ja jälleenmyyjäverkoston saumattomalla yhteistyöllä, Sanna Paakki jatkaa.

Nykyisiä asiakkaita hemmotellaan edelleen tarjoamalla kasvava valikoima rohkeita kuoseja suuremmalla valikoimalla ja paremmalla saatavuudella, Sanna Paakki vakuuttaa.

Muutoksen taustalla on ajatus asiakkaiden palvelemisesta kokonaisvaltaisemmin. Yhden kivijalkakaupan sijasta olemme nyt helpommin saatavilla jälleenmyyjien lisääntyessä - lisäksi pop- up -myymälöiden kiertuekalenteri tulee olemaan nähtävillä verkkosivuillamme ja myös verkkokauppamme palvelee kellon ympäri. <3

 

Lisätietoja:

Sanna Paakki, 0458786526, sanna@metsola.co

Riina Pulkkinen, 0458931315, riina@metsola.co 

Metsola on Oululainen yritys joka suunnittelee ja valmistaa ekologisia ja laadukkaita lastenvaatteita. Metsola nimi kuvaa suomalaisuutta, metsää ja kaikkia lasten rakastamia metsäneläimiä. Yrityksen idea tuli yrittäjän odottaessa ensimmäistä lastaan 2007, jolloin kirpputorilta löytyi vanhat joustofroteiset norsukuvioiset potkuhousut. Tästä lähti idea josta syntyi kuluttajien rakastama Oululainen vaatebrändi lapsille ja lapsenmielisille. Metsolan kuoseista ja malleista kumpuaa leikkisä ja hullutteleva, lapsen mielikuvituksen jatke.

Metsola tuotteita löytää Metsola verkkokaupasta ja 15 jälleenmyyjän valikoimista ympäri Eurooppaa. Tulevaisuudessa jälleenmyyjien verkostoa kasvatetaan vastaamaan kysyntää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs