Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Mega Outlet ja Väripommi järjestetään marraskuussa kaksipäiväisenä

Tampereen Messut

Mega Outlet ja Väripommi järjestetään marraskuussa kaksipäiväisenä

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2016 klo 19:11
Julkaisija: Tampereen Messut

Koko perheen shoppailutapahtuma Mega Outlet ja samaan aikaan pidetty lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntitapahtuma Väripommi järjestettiin sunnuntaina 6.3.2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Tapahtumassa oli mukana yli 80 yritystä ja asiakkaita yhden päivän ilmaistapahtumassa kävi 5076. Syksyllä Mega Outlet toteutetaan viime vuoden tapaan koko viikonlopun tapahtumana 5.–6.11.2016. Väripommi saa myös silloin jatkoa Mega Outletin rinnalla.

– Mega Outlet onnistui hienosti ja väki löysi paikalle talvilomaviikon päätteeksi. Ensi kertaa samaan aikaan pidetty Väripommi täydensi tapahtuman tarjontaa lapsille suunnatulla valikoimalla ja ohjelmalla. Olemme saaneet positiivista palautetta kokonaisuudesta ja siitä, että kehitämme sisältöä kerta kerralta. Nyt uutuutena oli myös pieni Design-kortteli. Mega Outlet on löytänyt hyvin paikkansa Tampereen ilmaistapahtumien tarjonnassa, joten samalla meiningillä suuntaamme kohti syksyn kaksipäiväistä tapahtumaa, kertoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messujen tapahtumayksikkö Finland Eventsistä.

– Oli hienoa toteuttaa Väripommi Mega Outletin yhteydessä. Lastenvaatteet ja -tarvikkeet tekivät kauppansa ja perheen pikkuväki viihtyi Minttu-kissan Satunurkassa sekä Saapasjalkakissan pomppulinnassa kasvomaalaukset muistonaan. Väripommi on myös syksyllä samaan aikaan Mega Outletin kanssa, sanoo toimitusjohtaja Merikukka Salmi MKS Events Oy:stä.

Yrittäjiltä pisteet tunnelmalle ja asiakkaiden shoppailuinnolle – valtaosa mukana myös syksyllä

Tapahtumassa oli mukana yli 80 yritystä ja kauppaa tehtiin vilkkaasti koko päivän ajan. Yrittäjiltä saatu positiivinen palaute korostaa Mega Outletin tunnelmaa, helppoutta ja ihmisten ostoshalukkuutta. Osallistumiskynnys on tehty matalaksi sekä yrittäjille että kävijöille, mikä näkyy hyvänä fiiliksenä ja kaupankäyntinä. Mukana olleista yrityksistä puolet ilmoitti jo nyt osallistuvansa myös syksyn tapahtumaan.

– Mega Outlet on kauppiaan näkökulmasta juuri sellainen tapahtuma, jossa asiakkaat ovat aidosti shoppailutuulella ja iloinen tunnelma tarttuu. Meidänkin kannattaa tulla tänne tuotteinemme Uudestakaupungista ja kaikki neljä kertaa olemme olleet mukana. Toki paikka myös syksyn tapahtumaan on jo varattu, sanoo Vuoden 2015 kenkäkauppana palkitun Kenkäkauppa Alinan kauppias Outi Nurmi.

– Olemme olleet mukana Mega Outletissa ensimmäisestä järjestämiskerrasta lähtien ja täytyy sanoa, että tämä on jo vakiinnuttanut paikkansa hyväntuulisena ja toimivana ostostapahtumana. Yrityksen on kaikin puolin helppo osallistua ja maksuttoman sisäänpääsyn sekä kätevän saavutettavuuden ansiosta asiakkaat löytävät paikalle. Ja koska kauppa käy, voi heti vahvistaa olevansa mukana myös seuraavalla kerralla, toteaa OutletTukun myymäläpäällikkö Hanna Suominen.

– Olimme mukana nyt ensimmäistä kertaa ja tapahtuma oli erittäin onnistunut. Tuomme maahan vaatteita eri puolilta Eurooppaa ja Tampereella tavarat vaihtoivat vilkkaasti omistajaa. Varmistimme heti paikkamme myös ensi syksyn Mega Outletiin ja silloin olemme mukana tuplasti isommalla osastolla. Hienoa, että silloin tätä ostoshuumaa on luvassa kahden päivän ajan, kertoo Fiini Fröökynän toimitusjohtaja Jaana Hautamäki.

Mega Outlet on koko perheen shoppailutapahtuma, jonka valikoimissa on merkkivaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita, koruja ja kosmetiikkaa, urheiluvaatteita, -tarvikkeita ja lisäravinteita sekä sisustustarvikkeita. Väripommi on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntitapahtuma. Mega Outlet -tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events ja Väripommi-tapahtuman MKS Events Oy.

Viime keväänä Mega Outlet toteutettiin vastaavalla tavalla yksipäiväisenä, jolloin se houkutteli 3598 kävijää. Tuohon verrattuna kävijämäärä kasvoi nyt 1478 kävijällä. Viime syksynä Mega Outlet pidettiin kaksipäiväisenä, jolloin se kokosi viikonlopun aikana yhteensä huikeat 8354 kävijää. Ensi syksynä tapahtuma toteutetaan jälleen kaksipäiväisenä 5.–6.11.2016. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2014.

Painokelpoiset kuvat: www.tampereenmessut.fi/medialle/materiaalipankki

Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi

Some: #MegaOutlet, #Väripommi
Twitter: @finland_events, @TampereenMessut, @TahtiAreena

Facebook:
https://www.facebook.com/tamperemegaoutlet
https://www.facebook.com/MKSevents

Mega Outlet:
Finland Events / Tampereen Messut Oy 
www.finlandevents.fi, www.tampereenmessut.fi

Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö,
p. 050 587 0133, hannele.nuotio(a)finlandevents.fi, @HNuotio 

Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö,
p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)finlandevents.fi, @TanjaJarvensivu

Väripommi:
MKS Events, www.mksevents.fi
Merikukka Salmi, toimitusjohtaja,
p. 040 181 2112, merikukka.salmi(a)mksevents.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs