Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Lundialle kalustesarjan pääpalkinto Muoto2014-gaalassa

Lundia Oy

Lundialle kalustesarjan pääpalkinto Muoto2014-gaalassa

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2014 klo 10:29
Julkaisija: Lundia Oy

Suomalaista käyttömuotoilua arvottavan Muotogaalan tämänvuotisen pääpalkinnon sai Lundia.

Muoto-gaalan tavoitteena on kuroa umpeen kuilua designin ja tavallisen kuluttajan välillä ja tehdä hyvästä muotoilusta kansalaisoikeus. Lundian ohella palkittiin elämäntyöstä Vuokko Nurmesniemi, Yrjö Kukkopuro ja Ritva Puotila.

Raadin puheenjohtaja toimi Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä ja arvovaltaisessa raadissa vaikuttivat mm. Teollisuustaiteen Liitto Ornamon toiminnanjohtaja Salla Heinänen ja Helsinki Design Weekin perustaja, toimitusjohtaja Kari Korkman.

Raadin perustelut kuuluivat seuraavasti:

”Lundia on perinteet omaava yritys, joka on onnistunut designin avulla uudistamaan tuotekonseptinsa ja huonekalusuunnittelunsa. Päivitetyt säilytyskalusteet ja uudet tuotteet ovat tulosta hyvästä yhteistyöstä lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa.”

 

”Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia palkinnosta. Haluamme osaltamme olla ylläpitämässä ja kehittämässä suomalaista käyttömuotoilua. Meille kaunis on aina myös toimiva”, iloitsee Lundian toimitusjohtaja Michaela von Wendt.

 

Lundialla onkin pitkät perinteet yhteistyöstä suomalaisen huippumuotoilun ja käsityötaidon osaajien kanssa. Nyt syksyllä 2014 Lundia lanseeraa uuden Lundia System -säilytyslaatikkosarjan, jonka on suunnitellut sisustusarkkitehti Joanna Laajisto. Käsityönä valmistetut Systemit sopivat perinteiseen Lundia Classic -hyllyyn, mutta seisovat myös omillaan vaikkapa pikkupöytänä.

 

 

Lisätietoja mielellään antaa:

Lotta Fagerlund

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

lotta.fagerlund@lundia.fi

040 84 33 999

 

Muoto2014 – gaalan lehdistökuvia:

http://fotoweb.alloverpress.fi/lightbox_fin/muoto/default.htm

Lundia System –laatikoiden kuvia:

https://www.dropbox.com/sh/ar2qfxn5yih4h47/AAC-6veTEwEXg4qr-bNxB0vZa?dl=0

https://www.dropbox.com/sh/fddp9byo1yqzdf1/AADFaIMcwwZTCPjISD9Rkn-Ea?dl=0

 

Liitetiedostot

Lundia on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Tuotteemme on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen.

Vuonna 1948 perustettu Lundia Oy kuuluu Sini-konserniin, joka on perheyritys. Tällä hetkellä lundialaisia on noin 40, minkä lisäksi työllistämme koko joukon kotimaisia alihankkijoita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs