Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Lomailua lasten ehdoilla

Finnmatkat

Lomailua lasten ehdoilla

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2015 klo 13:06
Julkaisija: Finnmatkat

Kesälomat lähestyvät, mutta ajatuskin reissuun lähdöstä saa tuskanhien nousemaan otsalle? Jospa lähtisittekin lomalle, jonka lapsikin valitsisi. Kokosimme viisi vinkkiä rentouttavaan koko perheen kesälomamatkaan.

Maailmanluokan lastenbuffet
Päivätolkulla lapsille vain iänikuisia nakkeja ja ranskalaisia – ja hinnat hipovat pilviä? Voit unohtaa yksitoikkoiset lomamenut, sillä Blue Village -hotellien lastenbuffet on uudistunut tulevaksi kesäksi maailmanluokan ravintoloiden tasolle. Tarjolla on entistä enemmän terveellistä ja tuoretta lähi- ja luomuruokaa, kuten paikallisia vihanneksia ja hedelmiä sekä välipalasmoothieita. Myös erikoisruokavaliot on huomioitu entistä monipuolisemmin. Ja mikä parasta: lapset syövät ilmaiseksi, kun aikuiset varaavat All inclusive -paketin Blue Village -hotellissa.

Suorat lennot suosikkikohteeseen
Pidä verenpaine alhaisena ja lennä suoraan lomakohteeseen ilman rasittavia vaihtoaikoja ja lentokentillä ramppaamista. Lomalennoilla pääset Suomesta kätevästi suoraan rannalle.

Perheiden ihana Italia
Pizzaa, pastaa, gelatoa… Pikkukulinaristin – ja isommankin – paratiisi on Italia. Kesäksi 2015 Finnmatkat avaa uuden Blue Village -perhehotellin Sardiniaan. Neljän tähden Baia di Conte on täydellinen lomanviettopaikka koko perheelle: lastenkerhot, aikuisten urheiluaktiviteetit ja viihdyttävä iltaohjelma.

Maailman vahvin lastenvahti
Olisiko ihanaa lomailla hetki ilman lapsia? Ottaa rauhassa aurinkoa, osallistua jumppatunnille, lukea kirjaa keskeytyksettä tai vetäytyä päiväunille? Kun sinä rentoudut, maailman vahvin lastenvahti Bamse yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa  pitää huolta jälkikasvustasi Blue Villagen Bamseklubissa, joka järjestetään 3–5-vuotiaille lapsille viitenä päivänä viikossa. 6–11-vuotiaat pääsevät mukaan Fun Break -toimintaan ja BORN TO MOVE™ -tanssitunneille. 12–15-vuotiaat teinit taas kokoontuvat The Hangoutissa. Lisäksi lapsia viihdyttävät klovnit Coco ja Charly. Iltaisin esiintymislavalla nähdään Bamsen ja hänen ystäviensä lisäksi myös lasten omia esityksiä.


Uimamaisteriksi lomalla
Lapsille saattaa kasvaa loman aikana selkäevät ihan huomaamatta. Blue Village -hotelleissa järjestetään koulujen loma-aikoina Vesipeuhula-uintikerhoja yli 4-vuotialle ja uimakouluja yli 5-vuotiaille. Älä käy turhaan uintitekniikkakurssia voidaksesi opettaa lastasi uimaan, anna meidän tehdä sekin puolestasi. Uimakoulussa oppii takuuvarmasti uimaan vähintään 10 metriä!

 

TOP 5 kesän perhehotellit:

1. Rodos, Blue Village Atlantica Aegean Park
2. Turkki, Blue Village Pascha Bay
3. Sardinia, Blue Village Baia di Conte, Uutuus!
4. Kypros, Blue Village Nausicaa Beach
5. Mallorca, Blue Village Alcudia Pins

 

Lisätietoja: Finnmatkat, viestintäpäällikkö Jenita Sillanpää, p. 030 360 304 

Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 260 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat kuuluu Pohjoismaiden johtavaan matkanjärjestäjäkonserniin TUI Nordiciin. Se on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia, TUI Groupia, jolla on vuosittain yli 33 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs