Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Lennokas-satukirja syntyi Finnairin lentoemäntien aloitteesta

Lasten Keskus

Lennokas-satukirja syntyi Finnairin lentoemäntien aloitteesta

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 15:06
Julkaisija: Lasten Keskus

Lennokas – Satuja, jotka saivat siivet (Lasten Keskus) sisältää Finnairin henkilökunnan ja matkustajien kirjoittamia satuja lapsille ja lapsiperheille. Lastenkirja julkistetaan näyttävästi Aleksanterin teatterissa lauantaina 7. marraskuuta klo 13 järjestettävässä koko perheelle suunnatussa tilaisuudessa.

Lennokas sai alkunsa Finnairin lentoemäntien aloitteesta. He ideoivat yhdessä satukirjan lentoonlähdön ja pyysivät miehistönsä ”esimieheksi” purseri ja satututkija Sirpa Kivilaaksoa. Mukaan saatiin joukko Finnairin henkilökuntaa ja matkustajia. Heidän kynästään syntyi satuseikkailuja matkoilla maailman ympäri. Kirjaan on koottu myös lapsimatkustajien kokemuksia ja humoristisia kommentteja.

Kirjan ovat toimittaneet Sirpa Kivilaakso, Riitta Kiiveri ja Anna-Reetta Sipilä, kuvituksesta vastaa Karoliina Pertamo. Se julkaistaan myös englanniksi nimellä Airy tales – Stories from above the clouds and beyond the skies.

Lastenkirjan ja sen julkistamisjuhlan tuotosta merkittävä osa ohjautuu Uuden Lastensairaalan tukemiseen. Julkistamistilaisuuden esiintyjäkaartia tähdittävät mm. Minna Tervamäki, runopoika Daniel, Mutaveijarit, Kirsi Rautio, Finnair Pilots Big Band ja Tanssikoulu DCA. Juontajana toimii Mika Tommola. Liput Lippupalvelusta.

Toim. Sirpa Kivilaakso, Riitta Kiiveri ja Anna-Reetta Sipilä: Lennokas – Satuja jotka saivat siivet. Kuvitus Karoliina Pertamo. Sid. 63 s. ISBN ISBN 978-952-288-297-4; Kl L85; Ovh 26,00. Lasten Keskus

Airy tales – Stories from above the clouds and beyond the skies. Kääntäjänä Nana Arjopalo. Sid. 63 s. ISBN 978-952-288-352-0; Kl L85; Ovh. 26,00. Lasten Keskus

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: Lasten Keskus / viestintäpäällikkö Marja-Liisa Saraste (09 6877 4568) marja-liisa.saraste@lastenkeskus.fi tai Finnairin viestintä comms@finnair.com tai Sirpa Kivilaakso (050 346 4409) sirpa.kivilaakso@kolumbus.fi ja Meriitta Ahtikari (0400 585 831) m.mersu@gmail.com

Arvostelukappaletilaukset ja kuvapyynnöt: Minna Vatja, minna.vatja@lastenkeskus.fi (Kansikuva: www.lastenkeskus.fi/kuvapankki.)

www.facebook.com/Lennokas?fref=ts

http://www.lippupalvelu.fi/event/lennokas-satukirjan-julkistamisjuhla-lippuja/165251

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs