Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Lappeenrannan liikuntaneuvonta palvelee tiistaina 10.5. IsoKristiinassa

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan liikuntaneuvonta palvelee tiistaina 10.5. IsoKristiinassa

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Toukokuun 10. päivä kauppakeskus IsoKristiinassa saa henkilökohtaista ja maksutonta liikuntaneuvontaa ilman ajanvarausta. Liikuntaneuvonnan pop up ottaa asiakkaita vastaan klo 10–13 ja klo 15–19 Olohuoneessa, joka sijaitsee Marks&Spenceriä vastapäätä (1. krs). 

Pop up -päivä tarjoaa samalla lisätietoa liikuntatoimen ohjatuista ryhmistä, pyöräretkistä sekä liikunta- ja elämäntapaneuvontaan läheisesti liittyvästä ravinnosta. Etelä-Karjalan Martat ja Eksoten kotitalous- ja ravitsemusneuvonta antavat reseptivinkkejä monipuoliseen, maukkaaseen ja värikkääseen ravitsemukseen. 

Tapahtumassa on mukana myös Lappeenrannan pyöräilijät ry ja WattBike-pyörät, joilla voi testata omaa nopeuttaan. Nopeimmat voittavat yllätyspalkinnon. Halutessaan WattBikella voi tulla leikkimielisesti kisailemaan omalla ryhmällä tai pelkästään kokeilemaan WattBikella ajoa. 

Liikunnanohjaaja Sirpa Pöllänen kannustaa ihmisiä hakemaan vinkkejä omaan liikuntaan tai etsimään itselle sopivia liikuntaryhmiä liikuntatoimen kesän tarjonnasta. 

– Lappeenrannassa on kehitetty liikuntaneuvontaa vuodesta 2012 asti ja nyt pidämme ensimmäisen liikuntaneuvonnan pop up -päivän. Haluamme tuoda liikuntaneuvonnan ihmisten keskelle, ja mikä olisi siihen parempi paikka kuin kauppakeskus, kertoo Pöllänen. 

Liikuntaneuvontatapahtuman järjestävät Lappeenrannan liikuntatoimi ja LIIKKEELLE!-hanke. Liikuntaneuvonnan pop up -tapahtuma on osa valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. 

Lisätietoja: 

Liikunnanohjaaja Sirpa Pöllänen, puh. 040 674 2869
sirpa.pollanen@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs