Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Lääkärikeskus Visita Oy Jyväskylästä osaksi Pihlajalinna-konsernia

Pihlajalinna-konserni

Lääkärikeskus Visita Oy Jyväskylästä osaksi Pihlajalinna-konsernia

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2013 klo 10:00
Julkaisija: Pihlajalinna-konserni

Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Pihlajalinna-konserni on ostanut työterveyshuoltoa ja hoivapalveluita tuottavan Visita Oy:n Jyväskylästä. Yritysosto on osa strategista suunnitelmaa, jonka mukaan Pihlajalinna-konserni laajenee entistä vahvemmaksi valtakunnalliseksi verkostoksi.

Visita Oy jatkaa kaupan toteuduttua toimintaansa entisissä tiloissaan. Kaupalla ei ole vaikutusta Visita Oy:n henkilökunnan ja ammatinharjoittajien asemaan.

Visita Oy on perustettu vuonna 2005.

– Visita on saavuttanut vakiintuneen aseman Jyväskylässä sekä työterveyshuollon, että hoivapalveluiden tuottajana. Olemme löytäneet hyvin oman paikkamme. Palveluillemme on ollut kysyntää, ja asiakasmäärämme on ollut jatkuvassa kasvussa, Visita Oy:n toimitusjohtaja Maarit Venäläinen kertoo.

– Asiakkaamme arvostavat muun muassa henkilökunnan pysyvyyttä, jolloin henkilökunta tulee palvelujemme käyttäjille tutuiksi. On helppoa ja luotettavaa asioida, kun vastassa on tuttu henkilö, joka tuntee asiakkaansa.

– Yrityskaupan myötä saamme lisää mahdollisuuksia palvella asiakkaitamme aina vaan paremmin ja kehittää Visitan toimintaa edelleen. Näenkin nyt tulevaisuutemme hyvin valoisana, Maarit Venäläinen lisää.

 

Myös Lappeenrantaan ja Kankaanpäähän

 

Pihlajalinna on ostanut myös Lappeenrannassa toimivan Lääkärikeskus Labeho Oy:n sekä Kankaanpäässä toimivan lääkärikeskus Irmeli Elomaa Oy:n.

Lappeenrannan lääkärikeskuksen myötä konserni tavoittaa myös muun muassa venäläisiä asiakkaita. Labehon nykyisistä asiakkaista jo huomattava osa on venäläisiä, joita palvellaan heidän omalla kielellään. Jatkossa venäläisille yksityisasiakkaille voidaan tarjota Pihlajalinna-konsernin erikoispalveluita kuten konsernin sairaaloiden ja lääkärikeskusten, Dextra Urheilu- ja tapaturmaklinikan sekä Dextra Plastiikkakirurgisen sairaalan (ent. Professori Nordströmin plastiikkakirurginen sairaala) yksityispalveluja.

Kankaanpäässä Lääkärikeskus Irmeli Elomaa Oy on toiminut jo vuodesta 1989. Yrityskaupan myötä voidaan vahvistaa Irmeli Elomaa Oy:n palvelutarjontaa ja asiakaspohjaa.

– Kaikki yrityskaupat syntyivät hyvin sujuvasti, koska lopputulos on sekä myyjän että ostajan etu. Yritysjärjestelyille oli tarvetta ja ajankohta oli kaikille oikea, toteaa Pihlajalinnan varatoimitusjohtaja Leena Niemistö. Hän vastaa konsernin yksityisestä liiketoiminnasta ja toimii myös konserniin kuuluvan lääkärikeskus Dextra Oy:n toimitusjohtajana.

Pihlajalinna-konsernin kotipaikka on Tampere, mutta nykyinen toiminta kattaa jo koko Suomen Helsingistä Leville. Toimipaikkoja on tällä hetkellä yhteensä 17 ja konsernissa on kolme sairaalaa.

 

Lisätietoja

 

Pihlajalinna-konserni

Varatoimitusjohtaja Leena Niemistö

gsm 050 597 9505

leena.niemisto@dextra.fi

 

Visita Oy

Toimitusjohtaja Maarit Venäläinen

gsm 040 747 7705

maarit.venalainen@visita.fi

SourceURL:file://localhost/Users/testitesti/Desktop/pihlaja_yrityskaupat.doc

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001, ja sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja erittäin korkeatasoisia, laatupalkittuja yksityispalveluita mm. Dextra Urheilu- ja tapaturmaklinikalla, Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa (ent. Professori Nordströmin plastiikkakirurginen sairaala) sekä Pihlajalinna-lääkäriasemilla ja sairaalassa. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2013 on noin 115 miljoonaa euroa, ja yhtiössä työskentelee yli 1 400 terveydenhuollon ammattilaista.

www.pihlajalinna.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs