Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kutsu: Suomalaisten lasten ja nuorten mediankäyttö 2015: Diginatiivin arki on monikanavainen

Aku Ankka -lehti

Kutsu: Suomalaisten lasten ja nuorten mediankäyttö 2015: Diginatiivin arki on monikanavainen

Kutsu.
Julkaistu: 04.05.2015 klo 11:40
Julkaisija: Aku Ankka -lehti

Onko YouTube todellakin jyrännyt television täysin?

Lukevatko lapset ja nuoret enää mitään paperilta?

Kumpi on tärkeämpää – kaverit vai pelaaminen?

Lasten ja nuorten mediankäyttö muuttuu vauhdilla. Tämä on huomioitu myös uudessa perusopetuksen opetussuunnitelmassa – monilukutaidolla viitataan taitoihin, joita tarvitaan monikanavaisessa nykymaailmassa. Ovatko suomalaiset lapset ja nuoret monilukutaitoisia? Miten he käyttävät eri medioita ja mikä rooli niillä on arjessa? Kenellä on suurin vastuu monilukutaidon opettamisessa lapsille ja nuorille? Miten monilukutaitoa opetetaan koulussa ja millaiset oppimateriaalit sitä tukevat?

Tervetuloa kuulemaan ainutlaatuisen Yippee 2015 -tutkimuksen tulokset ja osallistumaan keskusteluun diginatiivien mediankäytöstä ja monilukutaidosta.

Aika: perjantai 8.5.2015 klo 9–11

Paikka: Sanomatalon Mediatori

OHJELMA 

9.00

Kahvia tarjolla

 

9.30

Tervetuloa

Päätoimittaja Aki Hyyppä, Aku Ankka -lehti ja asiakaskokemusjohtaja Salla Ketola, Sanoma Pro

 

9.40

Lasten ja nuorten mediankäyttö 2015: Yippee-tutkimuksen keskeiset tulokset

Marianne Lindholm, TNS Gallup Oy

 

10.00

Diginatiivin arki on monikanavainen: osallistava paneelikeskustelu

Panelisteina mm. toimittaja Anna Perho, vapaa tieteilijä Lari Kotilainen ja sisältöpäällikkö Virpi Ihlberg, Sanoma Pro

 

10.30

Ankallisakatemian lanseeraus

Aku Ankan ja Sanoma Pron monilukutaitoa tukeva kampanja alakouluille lukuvuonna 2015–2016

 

Lämpimästi tervetuloa!

Aku Ankka -lehti ja Sanoma Pro

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Salla Kääriäinen, Viestintä- ja markkinointitoimisto Myy, salla.kaariainen@viestintamyy.fi, 040 554 7638

 

Suomen suurin 3–16-vuotiaiden lasten mediankäyttöä selvittävä Yippee-tutkimus 2015 on Sanoma Kids Median teettämä ja TNS Gallup Oy:n toteuttama. Tutkimus tehdään kahden vuoden välein ja se toteutettiin nyt kymmenettä kertaa. Tutkimukseen vastasi 1112 lasta ja nuorta helmi-maaliskuussa 2015.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Sanoman Kids Media on Suomen suurin lasten ja nuorten sisältöjen julkaisija. Monipuolinen ja -kanavainen mediavalikoimamme tarjoaa lapsiperheille hauskoja hetkiä, unohtumattomia elämyksiä, opettavaista tekemistä ja korkealaatuista lukemista. Kids Median julkaiseman Aku Ankan levikki on 228 050 (LT 2014), ja sillä on viikoittain yli miljoonaa lukijaa.

Sanoma Pro Oy on johtava oppimisen ja opetuksen ratkaisujen tarjoaja Suomessa ja edelläkävijä digitaalisten opetusratkaisujen kehittäjänä. Liiketoiminta koostuu oppimateriaaleista sekä Oppi&ilo-tuoteperheen tietoja ja taitoja kehittävistä tuotteista. Sanoma Pro Oy kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma Learning -liiketoimintaryhmään.

 

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs